haidukpikaso Публикувано Март 21, 2006 Report Share Публикувано Март 21, 2006 Изведнъж небето притъмня,ято прилепи разгони маймуните и мъглата отново започна да се стеле из целия остров. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 21, 2006 Report Share Публикувано Март 21, 2006 Само че този път вместо триглав змей,от мъглата се появи един бял,искрящ ангел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 21, 2006 Report Share Публикувано Март 21, 2006 който му каза че е попаднал на точното място-във форума на Tragedy,където има само приятели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 21, 2006 Report Share Публикувано Март 21, 2006 Хората от клоните бяха толкова щастливи от новината,че дори не усетиха как върху тях се изсипа дъжд от кокосови орехи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 21, 2006 Author Report Share Публикувано Март 21, 2006 Глава втора. На острова се беше появила загадъчна мъглявина. Дали пък не бях в някой от разказите на Стивън Кинг, където загадъчна мъгла избива всичко живо и умряло. Лодката ми се беше повредила и бях откъснат от света. Е, ако не броим компютъра, разбира се. Затова се обърнах за помощ към аверчетата от Tragedy's Forum. Но всички бяха OFFLINE. Даже и Tragedy не се развяваше. "Да не би да е сменил хост-а?" - си помислих.Каквото и да бе станало,сега трябваше да се оправям сам. Рестартирах компютъра и какво си мислите ...На екрана се появи Tragedy,който ми каза:- Не бой се чадо мое, ще оправим таз мизерия" и се зае да ръчка по РС-то ми с дива усмивка. Мъглата започна да се стеле в стаята ми,а на компа ми кацна черен гарван. ..В човката си държеше ........ сиренце, което му отнех и.....тогава той се превърна в голямо страшно чудовище с 3 глави. Стреснах се, отворих очи и разбрах, че това беше кошмар. Отвово ми се случваше да сънувам докато съм буден и се чудех какво ли означават тези сънища и дали имаха нещо общо с мъглата. И какво общо имаше Tragedy с цялата тази мистерия. "Не трябваше да спирам хачетата, които доктора ми беше предписал" - си помислих и се покатерих на близката палма, да си скъсам кокосов орех. Май нямаше да ям кокосов орех,защото внезапно се появи една огромна маймуна и каза че палмата е взета под аренда. Но тъй като бях в по-горна позиция (разбирайте горе на палмата), я замерих с един кокосов орех! В този момент чух шум от съседната палма и бях много щастлив да видя Tragedy. Той бе взел под аренда най-хубавата палма. Изневиделица се показа мистър Еко с голям нож в дясната ръка, явно се беше изгубил! Като видя своите хора,той видимо се успокои и започна да им се кара,че тежат на палмите и ще ги счупят./нали бил еко/. Това обаче не се отнасяше за Tragedy,защото той имаше червен плащ и му беше разрешено да си каца навсякъде. Освен това,правилата на "арендата" му позволяваха да качва и други хора и мистър Еко също се възползва, пренебрегвайки еко теорията си. Изведнъж небето притъмня,ято прилепи разгони маймуните и мъглата отново започна да се стеле из целия остров. Само че този път вместо триглав змей,от мъглата се появи един бял,искрящ ангел. който му каза че е попаднал на точното място-във форума на Tragedy,където има само приятели. Хората от клоните бяха толкова щастливи от новината,че дори не усетиха как върху тях се изсипа дъжд от кокосови орехи. off-topic: Тази тема взе много бързо да се развива и малко заприлича на чат :o Глава трета Мощна експлозия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 21, 2006 Report Share Публикувано Март 21, 2006 ...разтърси нашия форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 22, 2006 Author Report Share Публикувано Март 22, 2006 Някой се беше заел с изпълняването на заканата си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 22, 2006 Report Share Публикувано Март 22, 2006 Кой ли беше той? PS:Мире,права си за чата.И аз си го помислих.Sory! Виноват! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 22, 2006 Report Share Публикувано Март 22, 2006 Може би Slammer? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 27, 2006 Author Report Share Публикувано Март 27, 2006 Искаше му се да е той, но някой друг го беше изпреварил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 27, 2006 Report Share Публикувано Март 27, 2006 Neuton Gimic се беше появил отнякъде и беше изпълнил една от своите научни магии (как ли успяваше да го направи). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 29, 2006 Report Share Публикувано Март 29, 2006 Дори беше решил да разклати и съседния остров със най-новото си творение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 30, 2006 Report Share Публикувано Март 30, 2006 Каквото и да беше решил, островитяните не бяха много щастливи, защото си мислехе, че това е дело на "другите". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 30, 2006 Report Share Публикувано Март 30, 2006 Оказа се че 'другите' бяха група "ТЕ" :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Април 12, 2006 Author Report Share Публикувано Април 12, 2006 И идея си нямаха какво правята там и къде е това "там". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост