danina Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 Незнайно защо,погледът ми пак се спря на хубавата ми котка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 И точно тогава на вратата се позвъни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 19, 2006 Author Report Share Публикувано Март 19, 2006 Беше млекарят, който беше бесен, защото котката го беше ограбила. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 Нея я нямаше на хоризонта,бебето продължаваше да реве,а за капак на всичко спря и нета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 За това набързо отскочих да взема,за да успокоя Мартинчо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 Очертаваше се един чудесен ден, изпълнен с нови вълнения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 По пътя ме пресрещна сексапилната съседка,която се чудеше защо синьо-жълтата й ограда е цялата на лапички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 Но като погледна тениската ми, веднага разбра, че моя Роро (котарака) е виновен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Март 19, 2006 Author Report Share Публикувано Март 19, 2006 Тя се приближи до мен и със злокобен глас продума: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 *Сам ли ще си избереш наказанието или аз да ти го измисля,а?* Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 В този момент от прозореца се показа Мирослав (мъжът й) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 *Ей,ти нещо жената ли ми сваляш,а?* Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 си помисли, но като видя котешките стъпки му стана много смешно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 20, 2006 Report Share Публикувано Март 20, 2006 Аз се усмихнах с него и продължих към своята мечта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Март 20, 2006 Report Share Публикувано Март 20, 2006 Високо в небето над мен прелетя щъркел-пролетта беше дошла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост