mirkata Публикувано Ноември 28, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Погрешно сте ме разбрали . Скрийншот ми е ясно как да направя. Не ми е ясно къде е панела на Реалтек и да направя скрийншота . Как да стигна до него . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2011 Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Трябва да има икона в системната област (до часовника). Не говоря за говорителчето на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Ноември 28, 2011 Author Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Там имам само отдясно на ляво : часовника , Авира , говорителчето и червената звезда , да ми напомня че съм изключил авт. ъпдейт на уиндос . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 28, 2011 Report Share Публикувано Ноември 28, 2011 Виж в Program Files дали имаш папка Realtek и след това Audio и HDА и дали в последната нямаш файл с име RtHDVCpl. Не съм сигурен на Windows XP как точно се инсталира драйвера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Декември 4, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2011 Сори за прекъсването . Нямам промяна , пък и нищо не съм правил , че ме нямаше в града .Нямам файл RtHDVCpl .Ето какво имам в тази папка Реалтек . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2011 Report Share Публикувано Декември 4, 2011 Тогава опитай да стартираш файла RTLCPL.exe или SoundMan.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mirkata Публикувано Декември 5, 2011 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2011 Сори , ама и двата посочени файла нито се стартират , нито се отварят . Изобщо командите като че ли не се отнасят за тях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 9, 2011 Report Share Публикувано Декември 9, 2011 А RTHDCPL.exe стартира ли? Ако не, започвам да се поизчерпвам на идеи. Можеш да опиташ да премахнеш аудио драйвера, да почистиш с Driver Sweeper под Safe Mode (инструкции има в тази тема) и после отново да инсталираш последната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост