vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Изтеглете AdwCleanerЗапазете файла на Вашия десктоп.Спрете работата на всички програми и браузъри.Стартирайте инструмента.Изберете бутон Delete.Вашата система ще се рестартира автоматичноПолучи се! Хиляди благодарности!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Здравейте, днес си инсталирах WIN8 и всички драйвери за звук също, програмите, възпроизвеждащи звук и картина работят, но нищо не се чува! Проверих за драйвери, всичките са актуални, но музика и филми със звук не се чуват! Ако можете насочете ме какво да направя! При предишната пробна инсталация на WIN8 PRO проблеми със звука нямаше! Ползвам драйверите на CREATIVE.Второто, за което искам да попитам - изтеглих български езиков пакет за WIN8 и някои програми ми излизат с маймунки и въпросителни, субтитрите за филми също така излизат. Гледах в езиковите настройки, но явно нещо не съм донастроил както трябва! Моля и тук за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Ползваш драйвера на Creative, но наистина ли си със звукова карта на Creative? Не че не е възможно, просто повечето хора използват вградените звукови карти.Относно втория проблем, в регионалните настройки трябва да промениш езика за не-Unicode програмите. Настройката се намира в третия подпрозорец на регионалните настройки (Административни мисля, че беше), след което кликаш долния бутон за промяна на езика и си избираш български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Да, тази карта допълнително е сложена заедно с диск и драйвери към нея! Появи се звук а после пак изчезна! Не разбирам защо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Отвори Device Manager, кликни два пъти върху Sound, video and game controllers, направи снимка на прозореца и я публикувай тук.В звуковите настройки появява ли се звуковата карта на Creative? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Да, тя се стартира автоматично със стартирането на Win8. Значи, аз след като стартирам уинда влизам във Volume panel Creative SB X-Fi, след което трябва да вляза в Mixer и тогава виждам, че на две от линиите на миксера винаги има поставени червени x-чета отдолу на индикаторите за звук, което означава, че звукът не се стартира със стартирането на операционната система. При WIN7 този проблем го нямах, не се налагаше да влизам в миксера за да махам червените "кръстчета" от линиите за настройките на звука там. А при WIN8 със всяко стартиране или рестартиране на системата ако искам да слушам музика или да гледам филм със звук трябва от Volume panel винаги да влизам в Миксера за да махам въпросните квадратчета! Да си призная аз съм малко лаик, е, вярно е, че сам си инсталирам уиндоусите, не са ми проблем, но явно тук пропускам нещо в настройките! Ще съм Ви благодарен, ако ми подскажете дали може да се реши проблема без да влизам всеки път в миксера за да махам тези хиксчета от индикаторите за звук!))))))))))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Каква точно е звуковата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Creative X-Fi Audio Processor (WDM) - така е изписано, а в диспечера на устройствата е показано така: sound, video and games controllers: Creative SB X-Fi Почакайте, ето гаранционната карта, тя още ми е в гаранция! Там е записана като продукт така: Sound Card Creative X-FI Titanium 7.1 Channel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Ти с кой точно драйвер си? За Windows 8 има само бета драйвер. С него ли си или със стабилния драйвер за Windows 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 21, 2012 Report Share Публикувано Ноември 21, 2012 За WIN 7! Този, който от инсталационния DVD на драйверите за картата съм инсталирал! В диспечера на устройствата дадох десен бутон и актуализиране на драйвери за sound, video and games controllers, но ми излезе надпис, че драйвера е актуален. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2012 Може би точно това е проблемът - че използваш несъвместим драйвер. Опитай с този. Деинсталирай стария, рестартирай, инсталирай новия.Иначе естествено, че Windows ще докладва, че драйверът е актуален, ако си избрал да се сканира текущата система, без да се посочи конкретна папка с нов драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fitty Публикувано Декември 11, 2012 Report Share Публикувано Декември 11, 2012 Добър вечер !От скоро всички видеота ми засичат зареждат се нормално , но засичат при самото им вървене.. с Google Chrome съм а музиката и клиповете които не са в нета си вървят нормално. Ако трябва да кажа нещо по конкретно пишете бързо моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2012 Т.е. видео файловете в плеърите ти насичат (филми/сериали), но не и тези в сайтове от рода на YouTube и Vbox7? Всички или само някои видове? Само с един плеър ли има проблем или с повече от един? Някакви данни за компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fitty Публикувано Декември 17, 2012 Report Share Публикувано Декември 17, 2012 Сайтове от рода на YouTube и Vbox7 ми насичат. А музиката филмите са си наред тези който ги гледам с плеър на компютъра. Използвам KMPlayer и Winamp с тях няма проблеми. Какви данни имате предвид ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2012 С какъв хардуер разполагаш - процесор, памет, видео карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост