vboyadzhiev60 Публикувано Октомври 13, 2012 Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Здравейте, имам един такъв въпрос - в скоро време ще излезе нова операционна система WINDOWS 8! Ще разширите ли статията Ви за поддръжка и на новата операционна система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 13, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2012 Не мисля, че ще се наложи, защото Windows 8 е адски сходна с Windows 7. Казано иначе: всичко, което е споменато в темата, се отнася автоматично и за Windows 8.Разбира се, ако има нужда от изрично споменаване на нещо конкретно, ще го направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kombo Публикувано Октомври 18, 2012 Report Share Публикувано Октомври 18, 2012 Инсталирах MyDefrag и пуснах опцията System Disk Monthly за дефрагментиране на системния дял.След това сканирах с програмата за дефрагментиране на Уиндоус която отчете 14% дефрагментация ( преди това бяха 3% ).Това нормално ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kombo Публикувано Октомври 18, 2012 Report Share Публикувано Октомври 18, 2012 Поправям се - 14% фрагментация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2012 Да, нормално е. Вграденият в Windows дефрагментатор е само това, докато MyDefrag пренарежда файловете, което кара вграденият да си мисли, че има фрагментация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kombo Публикувано Октомври 20, 2012 Report Share Публикувано Октомври 20, 2012 Понякога сканирам диска с Microsoft Safety Scanner ( http://www.microsoft...bg/default.aspx ).Това справя ли се както Malwarebytes' Anti-Malware?Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 20, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2012 Мисля, че не. Microsoft Safety Scanner, доколкото знам, е просто самостоятелен скенер за зловреден код. Malwarebytes Anti-Malware също може да се третира като самостоятелен скенер, който допълва антивирусните, но разликата е, че последната се специализира в зарази, които антивирусните пропускат, докато Microsoft Safety Scanner би трябвало да засича това, което би засякла и Microsoft Security Essentials (т.е. пълноценната програма). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fitty Публикувано Октомври 25, 2012 Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Имам проблем с някой програми излизат ми някакви знаци ето и снимка и пример с програмата Everest. Пробвах да направя на БГ уникод но ми иска диск с windows. Помогнете ми плс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 25, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2012 Т.е. да разбирам, че преди това езиковите настройки са били английски и чак сега се опитваш да ги промениш на български? Ако да, то значи ще трябва да поставиш диск. Няма какво друго да се направи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fitty Публикувано Октомври 26, 2012 Report Share Публикувано Октомври 26, 2012 Част от windows-са ми е на български ,а другата част на английски. И когато целия е на английски пак програмите ми излизат така. Какво да направя?? Аз нямам такъв диск :(((((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2012 Не знам точно какво имаш предвид. Ако говориш за езика на интерфейса, то това мисля не е напълно нормално, освен ако не си инсталирал някой стар езиков пакет, в който не всичко е преведено. Езиковият пакет обаче не би трябвало да оказва влияние върху изобразяването на символите.Колкото до диска, ще трябва да си набавиш такъв. Златно правило е всеки да има инсталационен диск в случай на нужда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fitty Публикувано Октомври 26, 2012 Report Share Публикувано Октомври 26, 2012 А можете ли да ми дадете линк за някакъв по нов езиков пакет на БГ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2012 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2012 Последният български езиков пакет за Windows XP можеш да изтеглиш от тази страница. Изтеглянето изисква валидация обаче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Здравейте, имам един въпрос: на трите браузъра за интернет, които ползвам - експлорер, мозила и хром ми се лепна една търсачка search, която искам да премахна, но я няма в контролния панел откъдето да я деинсталирам! Тя ми се отваряше и като начална страница! Моля, подскажете как да я махна! Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 18, 2012 Report Share Публикувано Ноември 18, 2012 Изтеглете AdwCleanerЗапазете файла на Вашия десктоп.Спрете работата на всички програми и браузъри.Стартирайте инструмента.Изберете бутон Delete.Вашата система ще се рестартира автоматично.Моля, прикачете log-файла, създаден от инструмента, в следващия Ви коментар. Log-файлът е наименован AdwCleaner[s1].txt и се намира в следната директория: C:\ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост