deqn_0000 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Съжалявам за последователните reply ,но не ми дава да редактирам.Та, ето го и dump-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2011 Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Не, не. Нужен е самият файл. Отвори папка C:\WINDOWS, намери файла MEMORY.DMP, архивирай го, качи го на Megaupload и дай линк. Трябва да има такъв файл, ако си изпълнил инструкциите ми в един от предните коментари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Септември 30, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 30, 2011 Да,Заповядай http://www.megaupload.com/?d=6E8J2N64 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2011 Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 Напълно сигурен ли си, че драйверите са актуални? И по-конкретно този за видео картата? Според dump файла излиза, че най-вероятно компонент от видео драйвера причинява забивите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Октомври 1, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2011 По погрешка съм сложил Series 9 вместо Series 8 понеже картата ми е NVIDIA 8500 GT ,но не мисля,че това е чак толкова фатално.Върнах се на 8 преди малко и отново ъпдейтнах до последния ъпдейт за 8 series : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2011 Report Share Публикувано Октомври 2, 2011 Обикновено такива забивания могат да се дължат нестабилни напрежения, но в твоя случай те изглеждат наред. Разбира се няма как да се каже със сигурност, докато не се замерят с мултиметър, но поне изглеждат наред.Друга потенциална причина са високи температури, но те също са наред.Други причини биха били проблем с кабелите или дефект в хардуера, но ти казваш, че си проверил кабелите и че няма пудити кондензатори (които са най-честата причина за нестабилна работа).Остават драйверите, които са по причнцип всъщност най-честата причина за забиви въобще. Видео драйверът ти е актуален, но като гледам другите ти драйвери може да не са. Поне драйверите за дънната платка и звуковата карта изглеждат стари и ти препоръчвам да ги актуализираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Октомври 2, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2011 Можеш ли да ми дадеш линк от къде да си дръпна ъпдеитите ? На диска за драиверите на дъното ми пише:GIGABYTE S Series MotherboardsSupport AMD Socket AM2NVIDIA GeForce 6100/nForce Series Utility CD12DC1-MCP61AM2-130RVer.1.3ПС Дръпнах този driver checker http://www.driverchecker.com/ и ми показа 5 драйвъра out of date : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2011 Report Share Публикувано Октомври 2, 2011 Като за начало остави програмата за проверка на драйверите. Драйвер за дънната платка можеш да изтеглиш от тази страница. Първо деинсталирай твоите, рестартирай и след това инсталирай тези. По мое мнение ще е по-добре ако по време на инсталацията избереш да НЕ инсталираш Network Management Tools и SATAIDE/NVATA драйверите.Драйвер за звуковата карта можеш да изтеглиш от тук. Препоръчвам първо да деинсталираш твоя и да рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Октомври 2, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 2, 2011 Инсталирах ги Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Октомври 6, 2011 Author Report Share Публикувано Октомври 6, 2011 Изникнаха ми някои проблеми след като сложих драйвърите :( Значии... вече когато цъкна примерно start menu->turn off computer->Turn off и изчезват всичките ми икони от десктопа и само в долния ляв ъгъл остават 3-4 и така за около 10 секунди фрийзва и чак тогава решава да ме пита да цъкна end now на skype за да се изключи.. Така това първо.Второ: И в играта GTA San Andreas започна да не ми дава да цъкам с мишката на глупостите от менюто (resume game , exit, options etc..) и отделно като съм в игра не ми дава да местя мишката.. А ако съм пуснал играта от стрелките на клавиатурата и enter като дам esc и цъкна exit game(отново със стрелките и enter) ми дава черен екран и се налага да си рестартирам компа.Ии да преминем към 3-тия проблем.Започна да ми дава и някакви ерори на mozilla firefox (не можах да заснема защото и следователно със тях да се налага да рескам компа.Като го ресна минава глупоста дето уж зарежда windows и ми дава това : и така няколко пъти докато реши да ми се включи..Някакви идеи? Да неби нещо да не съм ги инсталирал правилно?Ако може някой специалист като Night Raven да ми влезне в компа (с teamviewer) и да деинсталира тези които съм сложил в момента и да инсталира отново драйвърите.. (ако се съмнява,че нещо съм сбъркал при последното деинсталиране)Мисля,че бях достатъчно подробен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 6, 2011 Report Share Публикувано Октомври 6, 2011 Пробвай за всеки случай под Safe Mode дали Firefox ще забива отново и какво ще се случва при опти за изключване/рестартиране на компютъра. Няма да има Интернет и няма да можеш да пуснеш игра, но все пак си заслужава теста.Как точно процедира - как деинсталира и инсталира после драйверите? Опиши процеса. Може би ще е добра идея да опиташ отново, като този път почистиш драйверите след деинсталацията им. Описано е в тази тема в секцията за деинсталиране на драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост