Night_Raven Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Възможно е и самото DVD да не е добре "сглобено". Ако избереш VIDEO_TS, какво получаваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
filchev Публикувано Юни 23, 2008 Report Share Публикувано Юни 23, 2008 Възможно е и самото DVD да не е добре "сглобено". Ако избереш VIDEO_TS, какво получаваш? Е само с VIDEO_TS не съм пробвал какво ще се получи, но ще пробвам и утре ще ти кажа какво излиза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Препоръчвам ти да прекараш двд-то през dvdfab.Отваряш и избираш "главен филм" след това записваш.Изходния файл ще е без менюта екстри и други простотии и няма да се чудиш какво да избираш.П.П. Имаше някъв въпрос за многото изходни файлове.Значи като зададеш да е на повече от едно парче програмата прави един файл.После VDM автоматично го разделя на колкото си му задал.Другото бяха лог файлове и за превюто мисля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
filchev Публикувано Юни 24, 2008 Report Share Публикувано Юни 24, 2008 Като вкарам само Video_TS ми изкарва: http://i241.photobucket.com/albums/ff61/filchev/dhfsjm.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Здравйте! Вчера използвах тази програма и всичко беше ок. ))) Като вчера пак нещо не ми намираше vob файла, ама като пробвах пак ми се оправи. Днеска тръгнах пак да конвертирам един файл, но този път нещо не стана. Значи още от началото програмата не ми прие файла, като ми изписа, че не са били намерени vob файловете.ето какви са ми файловете http://img365.imageshack.us/my.php?image=43429846eo1.png а незнам, защо програмата не ги намира. Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 В Auto Gordian Knot трябва да посочиш VIDEO_TS.IFO или VTS_01_0.IFO. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Да аз точно това правя и ми дава, че не могат да бъдат намерени файловете..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Може копието на DVD диска да не е добро. Можеш да опиташ да си премахнеш IFO и BUP файловете и да си създадеш нови с IfoEdit. Инструкции има в този коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moonlight Публикувано Август 8, 2008 Report Share Публикувано Август 8, 2008 Ахам Мерси, ще пробвам и това ))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceconikolov Публикувано Септември 28, 2009 Report Share Публикувано Септември 28, 2009 Много хубаво е направено цялото ръководство.Аз никога не бях рипвал "двд" и мога да кажа че благодарение на "Spursy" се справих от първият път.Благодаря на автора за хубавата тема. 10+ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Миро54 Публикувано Април 29, 2012 Report Share Публикувано Април 29, 2012 По начинаещ от мен едва ли има, но с този урок: http://forums.softvi...е-на-dvd-в-avi/ направих доста сполучливи рипове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leventsur Публикувано Април 13, 2022 Report Share Публикувано Април 13, 2022 Не можах да се справя с изтеглянето на предложената програма и много бих искал да я пробвам, виждам, че ръководството, което сте написали е страхотно и отзивите за програмата са същите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2022 Report Share Публикувано Април 14, 2022 Програмата е изоставена преди много време и последната версия се намира лесно с Google. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leventsur Публикувано Април 14, 2022 Report Share Публикувано Април 14, 2022 Благодаря за актуализацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост