nejna76 Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Искам да конвертирам файлове от видео камера,които са в формат VOB в AVI.Направих всичко както е описано,но в първия случай избрах Audio Stream 0 Ac3 както е дадено и отдолу No Second Audio Track и като пуснах на домашно кино имаше картина,но нямаше звук.А в втория случай избрах и в двете полета Audio Stream 0 Ac3 ,тогава нямаше картина,а само звук и ми излизаше файла agk_tmp.Можете ли да ми помогнете,дали аз правя нещо не както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
frehley Публикувано Декември 19, 2007 Report Share Публикувано Декември 19, 2007 Здравейте на всички!Първо благодарности за упътването. Следвах стъпка по стъпка букварчето, "мачках" DVD на 2 X 700mb. Никакви допълнителни настройки не съм правил. След приключването на операцията си получих двата файла, качеството напълно ме устройваше, но ... ужасен асинхрон на звук/картина. Къде бъркам или какво пропускам да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexander Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Здравейте. Не успях да се справя със изтеглянето на предложената програма а много бих желал да я изпробвам виждам че ръководството което сте написали е чудесно а и отзивите за програмата са също такива.Ще Ви бъда много благодарен ако ми обясните как да си изтегля програмата. Благодаря Ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Явно не си се и опитал да свалиш програмата, защото то не е трудно. Ето тук има 4 различни миръра, избери си работещ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexander Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Сърдечно Ви благодаря за светкавичното съдийствие. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ager Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 ЗдравейтеМного подробно е обяснено, точно като за прощапулник като менНо, колкото и да се мъчих да следвам точно инструкциите, ми изкарва една и съща грешка:"Source image too small for this resize method"Не мога да разбера- кое точно да оразмеря?Броя на СД-тата ли?Опитах, до 3 стигнах..не знам, не съм сигурен какво да направяБлагодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 13, 2008 Report Share Публикувано Февруари 13, 2008 Не съм работил особено много с AutoGK, но мисля, че в случая самите ти входни файлове нещо не са в ред. Опитай с някакви други, ако имаш под ръка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ager Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 Не съм работил особено много с AutoGK, но мисля, че в случая самите ти входни файлове нещо не са в ред. Опитай с някакви други, ако имаш под ръка. Препоръчай някоя друга програма, да опитам с нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2008 Report Share Публикувано Февруари 16, 2008 AutoGK по принцип е една от най-дуракоустойчивите и надеждни програми. Иначе можеш да пробваш Total Video Converter или Any Video Converter, но не знам дали ще се справят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RoLLaRe Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 От къде мога да разбера точните настройки и кодеци които използва тази програма AutoGK в Virtual Dub Mod? Наистина е много добра. И бих искал със същото качество да мога да компресирам и .avi Много ми е важно да не ми се губят кадрите при компресиране. Не пука за качеството нито за размера на файла важно ми е единствено да не ми се губят кадри тъй като видеото ми е с таймкод. Ако можете да помогнете с настройките много ще съм ви благодарен. А единствено AutoGK постига желания резултат, но само от ДВД Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 Доколкото AutoGK предлага настройки, можеш да ги промениш като кликнеш Advanced Settings. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RoLLaRe Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 Доколкото AutoGK предлага настройки, можеш да ги промениш като кликнеш Advanced Settings. Да ама виждам, че използва и VirtualDub Mod-a. Там ме интересува няма ли как да ги погледна точно какви са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2008 Report Share Публикувано Март 17, 2008 По принцип не. Програмата си изчислява и задава всичко автоматично. То това е и идеята й. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
brigel Публикувано Април 3, 2008 Report Share Публикувано Април 3, 2008 здравейте,много добро описание и добра програма за рипване!!!но иска да ви помоля за по-точно описание за вкарване на субтитрите!!!за анимациите с бг-аудио никакъв проблем,но с другите филми ...какво правя до момента:1.с двд шринк махам всичко ненужно(даже и буквите след филма-пада с 100-200мб)2.оставени са само аудио(ен 5.1)и суб (бг)3.слагам vts_01_1 (тук да кажа ,че ми се получава разширение IFO-затова на един юзер по-горе не му се получаваше аудиото)4.изходен фаил......н.зн.5 избирам субт.-бгслед като се конвертира филма всичко ОК. но няма суб към него. или има нянкакви файлове в папката но те не се стартират.поздрави на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2008 Report Share Публикувано Април 3, 2008 Пробвай да рипнеш субтитрите със SubRip. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост