Jump to content

Проблем с драйвърите на компютара ми.

Препоръчан пост

Добър ден на всички! Ето го и моят проблем - Преди около половин година играех една игра спокойно в интернет..нямах антивирусна и нормално покрай нея и тегленето на други глупости от нета компютара да се задръсти с вируси.. мина време и играта почна изведнъж много да ми сече.. просто се виждаше на картинки ФПС-то ми падна мн ряско и просто реших да я истрия.. преди 1-2 седмици незнайно как пак ми се доигра :) , преинсталирах си фрашкания с вируси компютър и реших , че пак ще мога спокойно да си я играя. Обаче имах някакъф проблем с инсталването на драйвърите и като не ги и разбирам може да съм пропуснал нещо но много се съмнявам..уж сички си бяха (тези драйвъри са ми още от когато копувах компютара - преди 10 години :) ). Направих си играта и при положение , че компютара ми е чист тя беше в суштото състояние както от преди половин година.. много сечеше. Пробвах да си Упдейтна драйвърите на видио картата но неможе нещо... просто нестава като преди и най-вече има едни две неща който не ги знам какви са но са ми с червени Х-чета отпред и недават да ги упдейтна ИДЕ/РАИД контролери някакви.Ето и данните на компютара Microsoft Windows XP PROF. Version 2008 SP3 System : Intel® Celeron®CPU 3.06GHz 2.94 GHZ,512 mb of RAM. Видио картата ми мисля че беше Ати-радеон 9950 или 9500 едно от двете.Според вас какъв е проблема, защо немога да игая играта при положение че преди сам можел и то с компютар бъкан с вируси а сега немога. Друго обеснение освен непохватно инсталване на драйвъри аз незнам.Ще помоля ако може да ми дадете линк на тези неща (драйвърите) може само на видиото или ако има такув инстал който обхваща сичко да ми го дадете да ънинстална мойте и да го сложа :)

П.П - Ако нещо не съм доуточнил или сбъркал кажете , че сам нов в сайта и не сам много запознат с нещата тук!

Сподели другаде

Инсталирай програмата и я стартирай. Кликни бутон Отчет -> Следващ -> Само кратка информация за сситемата -> Следващ -> Обикновен текст -> Готово -> Запази във файл -> запази файла на удобно място с удобно име. Накрая прикачи този файл към коментара си.

Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):

- кликни бутон Нов отговор;

- долу в секция Прикрепени файлове посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;

- накрая кликни Добавяне в мнението.

Сподели другаде

Ето ти нужните драйвери:

- за дънната платка: VIA Hyperion Pro

- за видео картата: AMD Catalyst Display Driver

- за звуковата карта: C-Media AC'97

- за мрежовата карта (ако ти трябва случайно): VIA Rhine Family Driver

Сподели другаде

А какво трябва да направя за да си ги сложа? Да преинсталирам пак компютъра ? Да ги сложа върху мойте или да деинстална мойте и да сложа тези , а ако деинстална мойте и нещо се прецака с компа и да немога да сложа тези.. ? :)
Сподели другаде

Ами, по принцип е препоръчително да се премахнат старите, ако са инсталирани. Описано е в тази тема. Ако мислиш, че ще можеш да се справиш, давай. В противен случай инсталирай директно.
Сподели другаде

Деинсталнах мойте , качих твойте и ето резултата виж.. още не сам пробвал игрите но като ги направя ще пиша дали стават ;д Благодаря много все пак за отделеното време и за помоща :P

Приател , БЛАГОДАРЯ ти от сърце... :) Всичко си е както трябва ! Лек и успешен ден ви желая на всички и благодаря за помоща , страхотен САИТ ! :)

rfewrf.txt

Сподели другаде