Jezza Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Здравейте. Предварително се извинявам, ако това не е правилният раздел за подобни въпроси, но по-подходящ не намерих. Издирвам информация относно магазин Stantek (http://stantek.com/). Не съм го чувал магазинът и сега попаднах на него. Въпроса е, че си харесах малко хардуер, но тъй, като не знам нищо за магазина реших да поразпитам из форумите.. Та, някой пазарувал ли е тях? Ползвал ли е услугите на сервиза им? Изобщо всякаква информаия е добре дошла! Според това, което си харесах в сайта им, евентуално ще им кихна 500 лв., което не си е малко и не искам да се "опаря".. :SБлагодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 3, 2011 Report Share Публикувано Август 3, 2011 Stantek е относително популярна фирма като цяло, която не се слави с кой знае какво. Общо взето фирма като фирма. Що се отнася до сервиза аз лично не съм имал контакти с техни сервизни техници, но мой познати, които са имали не са очаровани (което всъщност е често срещано при 90% от фирмите). Аз лично бих ти препоръчал да разгледаш Iskampc. Там нещата са значително по-сериозни що се отнася до качеството на сервизното обслужване, а и като цяло. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Jezza Публикувано Август 4, 2011 Author Report Share Публикувано Август 4, 2011 Еми някакъв пич ми предложи частите на сравнително по-ниски цени, но се оказа, че не работи за Stantek.. Каза ми, че частите ще имат гаранция към Stantek, но реално той не е техен служител. Просто свързвал хората с доставчици за да получавали по-ниски цени..И нормално съм си наивен и съмнителен, та, чудя се дали няма да стане така, че той да се сдобие с 500 лв., а аз със чаша студена водичка за успокоение... :SМерси все пак за информацията. Между другото, ако някой се е сблъсквал с подобен тип "услуги", моля да сподели опит.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Стантек са сериозна фрима и са коректни, работя с тях и ми доставят всичко което съм поръчал, много по - бързо от останалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост