mst Публикувано Август 7, 2012 Report Share Публикувано Август 7, 2012 за TDSS File System няма Cure. Има само Skip ,Copy to quarantine и Delete . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2012 Report Share Публикувано Август 7, 2012 Избери Delete тогава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mst Публикувано Август 8, 2012 Report Share Публикувано Август 8, 2012 Няма подобрение.Сканирах с OTLOTL.Txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2012 Report Share Публикувано Август 9, 2012 Дневниците изглеждат чисти вече. Опитай да стартираш системата под Safe Mode with Networking и провери дали там ще зареди случайно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mst Публикувано Август 11, 2012 Report Share Публикувано Август 11, 2012 He.Пак не зарежда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2012 Report Share Публикувано Август 15, 2012 Да направим тогава един бърз тест. Активирай User Account Control и рестартирай компютъра. След това провери дали същата функция е все още активна. За повече информация къде да намериш настройките виж секция Какви са настройките на UAC в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danshuuu Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Добър ден ! Пиша ви във връзка с един проблем с Фейсбук. Проблема е следния: Не мога да отворя Фейсбук с нито един браузър..но всеки един друг сайт мога да отворя.Имам си нет.Ако може да ми обясните какво да правя...В момента си изтеглих една програмка OTL и след скана ми излезнаха двата прозореца OTL.Txt , Extras.Txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Изобщо ли не се отваря или се отваря, но има само текст и не изглежда както трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danshuuu Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Ами до момента в който инсталирах OTL и се появиха OTL.Txt , Extras.Txt , въобще НЕ сеотваряше , но след това започна , но зарежда супер бавно ама супер бавно .. и някои неща въобще не ги показва като снимка .. име .. и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Тогава се увери, че:- браузърите са ти актуални версии;- часовникът на компютъра е сверен;- операционната система е с всички актуализации. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danshuuu Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Да , всичко изброено е така. Може би е проблем , че съм с Mozilla Firefox 4.00 Beta 10 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Момент, тествал си само и единствено с този браузър и то точно тази версия?И защо потвърждаваш, че всичко е така, след като твоята версия на браузъра е антична? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danshuuu Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Изтеглих си най-новата версия на Mozilla и стана.Благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Радослава Иванова Публикувано Декември 14, 2012 Report Share Публикувано Декември 14, 2012 Здравейте! Аз също имам проблем с влизането в Фейсбук профила си. Когато си напиша email-a и паролата ми излиза бяла страница. Пише, че имам проблем с email-a, но като влизам в самия email не ми прави никакви проблеми. Ако някой знае какъв може да е проблема и какво мога да направя моля, нека пише.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslavm Публикувано Декември 14, 2012 Report Share Публикувано Декември 14, 2012 Свери си часовникът на компютъра(ако не е сверен),и си изчисти кеша на браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост