Wizard Публикувано Юли 22, 2011 Report Share Публикувано Юли 22, 2011 http://artportal-bg.info/images/stories/mrakyt-i-dyshterya-mi-download.png Книгата "Мракът и дъщеря ми" от Сибин Майналовски съдържа 50 разказа и есета, написани в интервала между 1997 и 2011 години. Някои от тях са добре известни на читателите и любителите на фантастика, фентъзи и хорър по публикациите в сп. "Върколак", "Зона F", "Наука и техника" и др. Книгата се предлага за абсолютно безплатно изтегляне: файловете са незащитени с парола, без DRM, без ограничения за разпечатване, копиране и публикуване на други места в Интернет (естествено, като се цитира името на автора). Ето и всички места, откъдето може да изтеглите напълно безплатно електронния вариант на книгата "Мракът и дъщеря ми": 1. Във формат EPUB: - Директна връзка към ArtPortal-bg.info - изтегли2. Във формат Adobe PDF (незащитен с парола, готов за печат): - Директна връзка към ArtPortal-bg.info - изтегли3. Във формат FB2: - Директна връзка към ArtPortal-bg.info - изтегли4. Във формат TXT (обикновен текст, неформатиран): - Директна връзка към ArtPortal-bg.info - изтегли5. Във формат DOCX (Microsoft Word): - Директна връзка към ArtPortal-bg.info - изтегли6. Във формат MOBI (Amazon Kindle): - Директна връзка към ArtPortal-bg.info - изтегли Книгата "Мракът и дъщеря ми" съдържа 50 разказа и есета, написани в интервала между 1997 и 2011 години. Някои от тях са добре известни на читателите и любителите на фантастика, фентъзи и хорър по публикациите в сп. "Върколак", "Зона F", "Наука и техника" и др. Ако книгата ви е харесала, ще се радвам да почувствам и вашата финансова благодарност под формата на дарение за ПРОИЗВОЛНА сума чрез банков превод: IBAN: BG16PRCB92301029645115BIC: PRCBBGSFБанка: ПроКредит БанкКлиент: Сибин Симеонов Майналовски (296451) Може да превеждате дарения и чрез PayPal на акаунт merlin74@gmail.com, както и през българската система ePay, като за целта цитирате клиентския идентификационен номер (КИН): 8712033344. На сайта на Българския Арт Портал има и онлайн-формуляри, които препращат директно към гореспоменатите две системи. Благодарен съм ви за всяка сума по ваше усмотрение! Няма прекалено малка величина за изразяването на благодарност към автора, дори да е на цената на едно кафе или една бира... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 28, 2011 Report Share Публикувано Юли 28, 2011 Браво Съби, страхотно се е получило! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост