IVAN Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 Преди няколко месеца започнал безплатния курс на Telerik Academy за Web Front-End Development. Започнах го защото исках да си развия знанията по HMTL, CSS и JS и ще ми даде стимул да ги науча, колкото мога. Тъй като първата част от курсът вече е към своя край, мога да кажа, че наистина знанията са ми доста по-добри сравнение със знанията, които имах в началото и това благодарение на добро обяснение на преподавателите.Предполагам в бъдеще ще има още такива курсове, та ако се интересувате можете да проверявате от време на време сайтът им и като започне да се запишете. Но ако интересът ви е още сега, свалите всички материали от него и да започнете да се самообучавате, като можете дори и да гледате клиповете записани от самите преподаватели. Тази тема я правя тъй като това ми е част от домашното към последната(за момента) лекция - Advanced Techniques.Тъй като ми се явява като задължение, а не толкова по мое желание, възнамерявам след като ми се провери домашната(до две-три седмици) тази тема да бъде изтрита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hei_miki Публикувано Юни 28, 2011 Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Аз също съм фронтендер. Предлагат ли от Телерик работа/стаж след курса и въобще как стои въпросът с намиране на работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 28, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Както знам, след края на 2-рата част най-добрите няколко фронтендера им се предлага работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hei_miki Публикувано Юни 28, 2011 Report Share Публикувано Юни 28, 2011 Ами успех тогава. А на останалите, които не получат работа бих препоръчал един линк, където да се запишат за известяване за нови фронтенд позиции в София, но не знам дали администраторите ще ми позволят да направя реклама. Администраторите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hei_miki Публикувано Юни 29, 2011 Report Share Публикувано Юни 29, 2011 Ето и линка: http://halturki.com/subscribers/new Позициите за фронтенд в София не се начесто -- веднъж на 2 седмици примерно. (Благодарности на tragedy) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост