Jump to content

Препоръчан пост

Като за начало опитай следното: изтегли Fix WU, разархивирай архива, стартирай FixWU.exe, кликни бутона Fix Windows Update и изчакай. Трябва да се появи съобщение The process completed successfully, на което потвърди с OK. Рестартирай за всеки случай и опитай отново да провериш за актуализации.

Ако това не помогне...

Отвори меню Start, в долното поле за търсене напиши services.msc и кликни открития файл. Там намери услугата Background Intelligent Transfer Service, кликни два пъти върху нея и се увери, че за Startup type е избран Automatic (Delayet Start) и че в момента е стартирана. Ако е необходимо избери съответната опция от падащото меню и/или кликни бутон Start.

Повтори същото за услугите COM+ Event System и Windows Firewall, но при тях се увери, че Startup type е просто Automatic.

Ако услугите не са стартирани и отказват да стартират, вече са стартирани или ги стартираш успешно, но проблемът остава, тогава дай следната информация...

Ако става въпрос за лаптоп, кажи производител и модел.

Случайно скоро да си "оптимизирал/почиствал" системата с Advanced SystemCare?

Сканирано ли е за зловреден софтуер? Ако да, с какви програми?

Сподели другаде

имам Advanced SystemCare и си почиства мисля че автоматично. други програми за почистване на системата не съм ползвал.системата се обнови но защитната стена отново е както на снимката като натисна за обновяване :( лаптопа ми е asus f5gl
Сподели другаде

ЗАЩИТНАТА СТЕНА НЕ РАБОТИ И МИ ПОКАЗВА ЕТО ТОВА :( : post-12128-0-81914100-1308000519_thumb.jpg КАКВОТО И ДА НАТИСНА ВСЕ ТОВА МАЛКОТО ПРОЗОРЧЕ МИ ИЗЛИЗА. Инсталирах Fix WU и уйндолса се обнови но.....защитната стена не!
Сподели другаде

всички услуги са на автоматик и са стартирани! услугата:Windows Firewall я няма в това меню "services.msc" затова я потърсих чрез меню старт. и ми отвори ето това на снимката:post-12128-0-08318300-1308059623_thumb.jpg......
Сподели другаде