MITKOIRON Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 не може да ми си актуализира защитната стена на win7" след като натисна "използвай препоръчителните настройки" ми се отваря прозорчето на снимката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 не може и да се обнови! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2011 Report Share Публикувано Юни 12, 2011 Като за начало опитай следното: изтегли Fix WU, разархивирай архива, стартирай FixWU.exe, кликни бутона Fix Windows Update и изчакай. Трябва да се появи съобщение The process completed successfully, на което потвърди с OK. Рестартирай за всеки случай и опитай отново да провериш за актуализации. Ако това не помогне... Отвори меню Start, в долното поле за търсене напиши services.msc и кликни открития файл. Там намери услугата Background Intelligent Transfer Service, кликни два пъти върху нея и се увери, че за Startup type е избран Automatic (Delayet Start) и че в момента е стартирана. Ако е необходимо избери съответната опция от падащото меню и/или кликни бутон Start.Повтори същото за услугите COM+ Event System и Windows Firewall, но при тях се увери, че Startup type е просто Automatic. Ако услугите не са стартирани и отказват да стартират, вече са стартирани или ги стартираш успешно, но проблемът остава, тогава дай следната информация... Ако става въпрос за лаптоп, кажи производител и модел.Случайно скоро да си "оптимизирал/почиствал" системата с Advanced SystemCare?Сканирано ли е за зловреден софтуер? Ако да, с какви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 12, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2011 имам Advanced SystemCare и си почиства мисля че автоматично. други програми за почистване на системата не съм ползвал.системата се обнови но защитната стена отново е както на снимката като натисна за обновяване :( лаптопа ми е asus f5gl Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2011 Report Share Публикувано Юни 13, 2011 Не схванах. Кой точно проблем се реши или никой от двата? И какво точно направи от това, което предложих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 13, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2011 ЗАЩИТНАТА СТЕНА НЕ РАБОТИ И МИ ПОКАЗВА ЕТО ТОВА :( : КАКВОТО И ДА НАТИСНА ВСЕ ТОВА МАЛКОТО ПРОЗОРЧЕ МИ ИЗЛИЗА. Инсталирах Fix WU и уйндолса се обнови но.....защитната стена не! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Провери ли услугите, които ти казах да провериш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 да! всичко е на автоматик! но защитната стена не работи :( незнам какъв е проблема . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Те може да са на режим Automatic, но стартирани ли са всичките (виж колонка Status). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 всички услуги са на автоматик и са стартирани! услугата:Windows Firewall я няма в това меню "services.msc" затова я потърсих чрез меню старт. и ми отвори ето това на снимката:...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Стартирай .reg файла от този архив и потвърди с Yes и OK на всички прозорци. Рестаритрай и виж дали ще има проблеми отново.win7firewall.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 извинявай но къде е този файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Моя грешка. Забравил съм да го прикача. Извинявам се. Вече е там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 иска да се регистрирам! иначе не го отваря :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Е, ако не си регистриран, как пишеш тогава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост