TONIKA Публикувано Юни 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Не става-нито с рестарт,нито спиране и пускане.Надписа стои. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2011 Report Share Публикувано Юни 9, 2011 Както казах, или ще си го активирала от менюто на монитора, или евентуално ще да е заради някакъв софтуер на монитора, ако си инсталирала такъв. Нямам точна представа каква е ситуацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Не знам и аз къде съм ровила ама сега ще седи така-не знам от къде и как да го оправя... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Ето какво намерих по въпроса.Пробвай и кажи дали е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Това не мога да разбера въобще какво е .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 "Push the first button (begining from the bottom) five seconds and the option smartimage set to off." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Това го разглеждах и нищо.Роних пак по нета-принта тръгва ама ми печата разни характеристики на печата като:папер меню и е такива.Поне не са маймунки като преди.Не мога да си спомня преди като ми се получеше така как го оправях... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Сладурчета,ОПРАВИХ всичко.....голямо ровене падна из нета и по метода - проба-грешка -взех, че налучках нещата.Принта стана само през ю ес би порта и проби от настройките на драйвърите за сходен модел......но печата сега. Остана ми проблема с монитора само.Тук ще видя зор,защото не съм имала до сега такъв проблем....Благодаря на всички,които помагаха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 12, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2011 Върнах системата 1 седмица назад, като си мислех че ще оправя монитора-ама не.Изчезна ми звука-реалтека го инсталирам пак,но няма звук...Едно оправя-друго се бричне.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2011 Report Share Публикувано Юни 13, 2011 Деинсталирай драйвера, почисти останките му с Driver Sweeper под Safe Mode (описано е в тази тема) и след това инсталирай актуалната версия под нормален режим. Може и профилактично... Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Ако вече имаш програмите, провери дали имаш последните версии и ако нямаш, премахни твоите и инсталирай най-новите. Ако тепърва инсталираш програмите, след инсталацията те ще предложат да се обновят автоматично, съгласи се. В противен случай обнови дефинициите им ръчно. За Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (дневник/лог), копирай съдържанието му тук. За SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- кликни OK на съобщението;- ако има засечени заплахи, кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Ако е нужен рестарт при някое от сканиранията, се съгласи и рестартирай веднага. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Моя уин е на бг и повечето от менютата на англ не ги откривам.Деинст реалтека и дадох рестарт.После пак го изтеглих -но пак няма звук.Имам една програмка за почистване-пак няма звук.Това е....не мога да си го обясня....А друг драйвър за звук освен реалтека не знам/не съм пробвала де/и не знам дали ще свърши нещо друго работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Предполагам си изтеглила актуален драйвер и не само си го изтеглила, но и си го инсталирала? За каква програма за почистване става въпрос? Сканира ли с програмите, които предоставих?За звуковите чипове на Realtek са нужни драйвери на Realtek. Логично е. Драйверите не са универсални продукти, които да стават за всички компоненти. За всеки компонент си има специален драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 14, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Пусках CCleaner.Тия за чистене мн не ползвам-съкращава се живота на уина.Предните пъти точно този реалтек теглех и нямах проблем.Обаче сега има няколко вида-теглих ги всички и не става и не става.И други модели теглих-ама пак нищо.Явно ще трябва да налучквам както обикновено се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 15, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Снощи изтеглих и една програма за скан на драйвъри-точно за реалтека ми изписва BAD драйвър....Теглих го от сайта му-бъгав ли е не знам.От къде да намеря сега читав? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 15, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Успях и с РЕАЛТЕКА - има звук.Остава ми проблема с монитора-тук вече съвсем не знам какво съм направила и как да го оправя.Много БЛАГОДАРЯ на всички,които помагаха! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост