Jump to content

Търся програма усилваща говора от микрофона ми ?

Препоръчан пост

Когато бях с Windows 7 от настройките на аудиото имаше опция за усилване на някъкви левели и говора от микрофона ми ставаше по- силен ?

Вече съм с Windows XP и се чудя дали няма някоя програмка или някъкви настройки и пак да си усиля микрофона .

Благодаря !

Сподели другаде

Обикновено има такава опция в панела на звуковата карта и/или при звуковите настройки за запис (контролен панел (-> Sounds, Speech, and Audio Devices) -> Sounds and Audio Devices -> Audio -> бутон Volume... в поле Sound recording. Там в секцията за микрофона може да има Microphone boost/20dB boost.
Сподели другаде

За какъв точно микрофон става въпрос? Да не е USB? Сигурен ли си, че е свързан в правилния жак? Какви други други звукови устройства имаш в контролния панел? Или са само на Realtek?
Сподели другаде

Еми обикновен микрофин. Не знам дали има някъква марка, но не е с USB. И е включен в правилния жак, защото като си говоря с някой по скайп ме чува, но ме чува много слабо. Имам включени едни слушалки, но микрофона е отделно от тях. На последния ти въпрос не знам как да отговоря, защото не знам какво трябва да значи дали са само на Realtek.
Сподели другаде

Бих ти препоръчал да преинсталираш отново драйвера, като този път обаче деинсталираш и почистиш първо под Safe Mode стария. Описано е в тази тема, в секцията за премахване на драйвери.

В Sounds and Audio Devices в контролния панел има ли други устройства в падащите менюта, освен Realtek?

Сподели другаде