Wond3r Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 Когато бях с Windows 7 от настройките на аудиото имаше опция за усилване на някъкви левели и говора от микрофона ми ставаше по- силен ? Вече съм с Windows XP и се чудя дали няма някоя програмка или някъкви настройки и пак да си усиля микрофона . Благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 8, 2011 Report Share Публикувано Май 8, 2011 Обикновено има такава опция в панела на звуковата карта и/или при звуковите настройки за запис (контролен панел (-> Sounds, Speech, and Audio Devices) -> Sounds and Audio Devices -> Audio -> бутон Volume... в поле Sound recording. Там в секцията за микрофона може да има Microphone boost/20dB boost. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Май 9, 2011 Author Report Share Публикувано Май 9, 2011 Еми и в панела на звуковата карта и в звуковите настройки за запис има Mic Volume и се вижда, че може да се увеличи още, но е в сиво и не мога да го променям. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Дай снимки/скрийншоти, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Май 10, 2011 Author Report Share Публикувано Май 10, 2011 Това е скрийна от звуковите настройкиА това от панела на картата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Звуковият драйвер актуална версия ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Май 11, 2011 Author Report Share Публикувано Май 11, 2011 Едвали. Инсталиран е от диска на драйвърите, но нз нито как да проверя нито как да го актуализирам ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2011 Report Share Публикувано Май 12, 2011 Каква точно е дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Май 12, 2011 Author Report Share Публикувано Май 12, 2011 MSI K9AGM2 (MS-7327) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) Предполагам, че е това. Ако не е, имам Everset, кажи кое точно да ти дам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2011 Report Share Публикувано Май 12, 2011 Опитай с този драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Май 12, 2011 Author Report Share Публикувано Май 12, 2011 Инсталирах го, но няма промяна! Пак Mic Volume и другите 2 са ми в сиво! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2011 Report Share Публикувано Май 14, 2011 За какъв точно микрофон става въпрос? Да не е USB? Сигурен ли си, че е свързан в правилния жак? Какви други други звукови устройства имаш в контролния панел? Или са само на Realtek? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wond3r Публикувано Май 14, 2011 Author Report Share Публикувано Май 14, 2011 Еми обикновен микрофин. Не знам дали има някъква марка, но не е с USB. И е включен в правилния жак, защото като си говоря с някой по скайп ме чува, но ме чува много слабо. Имам включени едни слушалки, но микрофона е отделно от тях. На последния ти въпрос не знам как да отговоря, защото не знам какво трябва да значи дали са само на Realtek. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2011 Report Share Публикувано Май 17, 2011 Бих ти препоръчал да преинсталираш отново драйвера, като този път обаче деинсталираш и почистиш първо под Safe Mode стария. Описано е в тази тема, в секцията за премахване на драйвери.В Sounds and Audio Devices в контролния панел има ли други устройства в падащите менюта, освен Realtek? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост