един Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Получих едно писмо на пощата си, от тия еди-кой си бил много болен и си търсел наследник. Или , от името на някаква си банка имаме удоволствието да ви уведомим.....Един много настоятелно ми иска лични данни, за да ми откриел сметка някъде си в някаква банка, където да ми преведе пари от които аз после взимам 30%.Какво мислите по въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Това е спам. Някои познати с пощи я ABV, "печелят" милиони всяка седмица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Опити за измама са това. Не се връзвай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
един Публикувано Април 15, 2011 Author Report Share Публикувано Април 15, 2011 Абе и аз трябва да съм милиардер от лотарии вече. Ама тоя е много настоятелен. Даже си приказвам с него по скайп .И ми е пратил писмо с негови снимки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Има функция за блокиране на потребители в Skype. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Както е казал колегата по-горе, това е опит за измама. Опит за подвеждане на наивници. Като става въпрос за пари, как няма да е настоятелен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
един Публикувано Април 15, 2011 Author Report Share Публикувано Април 15, 2011 аз май наистина ще го разкарам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Абе и аз трябва да съм милиардер от лотарии вече. Ама тоя е много настоятелен. Даже си приказвам с него по скайп .И ми е пратил писмо с негови снимки. А сигурен ли си, че снимките са негови, а не на някой друг. Замисли се как от около 7 милиарда души на Земята са избрали точно теб. В никакъв случай не му предоставяй личните си данни. Ако много ти досажда пусни една жалба в полицията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
един Публикувано Април 16, 2011 Author Report Share Публикувано Април 16, 2011 Добре де, какво може да ми навреди? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 16, 2011 Report Share Публикувано Април 16, 2011 Дори не трябва да ти минават през акъла подобни щуротии. Такова нещо като безплатен обяд НЯМА. А какво може да направи с тези данни http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=773548 Напиши в търсачката(google) ''измами с лични данни'' и гледай резултати. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Април 16, 2011 Report Share Публикувано Април 16, 2011 Добре де, какво може да ми навреди? Доста наивен въпрос,за да не употребя по-остра дума,защото ще те обида!!! Послушай какви съвети ти се дават,за да няма после:"-Ох,много боли!!!" На твое място даже бил си сменил имей адреса,скайп името и т.н.Явно някой доста изпечен мошеник се е здобил или се опитва да се здобие с твоя лична информация, с цел злоупотреба!Дори ще бъдеш полезен,ако споделиш информацията и с органите на МВР! Я прочети това ---->> http://forums.softvi...?showtopic=1599 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост