kras4ooo Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 Грешката ли е същата или насича?Тоест грешката с Драйверите е оправена а насичането не така ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarkLich Публикувано Април 1, 2011 Author Report Share Публикувано Април 1, 2011 Насича,Crysis 2 още не открива драйвер,Nvidia драйверите не се инсталират...като цяло същото като в началото,само че сега нямам Nvidia PhysX и драйвера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 "НЕ СЕ гарантира работа на лаптопи и интегрирани решения!!!" това го прочетох в торент сайт.А само тази игра ли насича за момента пробвай с други които са насичали преди и кажи дали насичат пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarkLich Публикувано Април 1, 2011 Author Report Share Публикувано Април 1, 2011 Ок,нещата се пооправиха,само още не ми е ясно защо имам видео карта,която изглежда не върши нищо и защо PhysX работи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 @Rost , влез в биоса и виж за опция за превключване на видео картите нещо от рода на Discrete & Switchable ,ако няма подобна опция то трябва да деинсталираш драйвера за инстелската видео карта и да инсталираш този за Nvidia,проблема се получава понеже новите процесори от серията Intel Core i3,i5,i7 имат вградени видео карти,при някой лаптопи има опция да се превключват от вградена на външна и обратно както например е при моя лаптоп Acer Aspire 5745G. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DarkLich Публикувано Април 1, 2011 Author Report Share Публикувано Април 1, 2011 С компютъра си поговорихме в Safe mode и нещата се оправиха. Първо благодаря много за помощта,а ако ви се чете давайте нататък,че да можем всички да се изсмеем на компютъра ми: ЕпилогКакто предложи г-н Любен Илиев проверих в Bios дали я има тази опция...оказа се,че я нямам,затова махнах драйвера и пробвах да сложа този на Nvidia...не стана. Пробвах пак под Safe mode и пак не стана,но този път долу се изписа "New hardware found Nvidia 310M". Все едно да се събуди човек и да каже "Я! Имам дясна ръка!"...Сега Windows оценява компютъра ми на 4.2(заради Aero),но 3D gaming graphics са на 5.9(преди 4.9)Отново благодаря за помощта и дано все така да помагате на хората,в момент на трудност Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diffidati Публикувано Август 23, 2011 Report Share Публикувано Август 23, 2011 Здравейте.Имам същия проблем , може ли стъпка по стъпка да ми кажете какво да правя.Изчетох какво ли не в нета и нищо не помага . 310m nVidia GeForce е видео-картата. Лаптопът ми е Asus / 4GB RAM / i3 2,4 GHz Processor /.Моля ви помагайте , че вече съм се отчаял тотално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diffidati Публикувано Август 24, 2011 Report Share Публикувано Август 24, 2011 Оправих сеее !!! Немога да повярвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ДимитърГосподинов Публикувано Октомври 8, 2011 Report Share Публикувано Октомври 8, 2011 Имам абсолютно същия лаптоп със същия проблем....През сейф мода за съжаление при мен не се появява девайса :S Diffifati ти как оправи твоя проблем по същия начин ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост