Jump to content

Скорпионс отложиха концерта си в Стара Загора заради проливен дъжд


Препоръчан пост

Скорпионс отложи обявения за петък от 21 ч. концерт на стадиона в Стара Загора.

Причина е , както организаторите от Верея мюзик споделиха потопа над града, който е наводнил сцената.

Електрическите уреди ,не са обезопасени. За голямо съжаление на феновете на групата концертът се отменя за септември.

Прогнозата за времето от началото на седмица показваше дъжд и по време на концерта на Депеш Мод в София, но след концерта всички присъствали благодариха Богу, че отложи потопа за края на седмицата.

 

:bravo:

Link to comment
Сподели другаде

Много съжалявам за всички поклонници на Скорпионс, които са отишли до Стара Загора и не са успели да ги чуят, но от друга страна се радвам за отлагането му, защото така ще мога и аз да присъствам. За онзи ден по лошо стечение на обстоятелствата не можах да се организирам, но сега ще имам два-три месеца и - там съм!!!
Link to comment
Сподели другаде

Много съжалявам за всички поклонници на Скорпионс, които са отишли до Стара Загора и не са успели да ги чуят, но от друга страна се радвам за отлагането му, защото така ще мога и аз да присъствам. За онзи ден по лошо стечение на обстоятелствата не можах да се организирам, но сега ще имам два-три месеца и - там съм!!!

И аз съжалявам за проваления концерт, но се и радвам. Септември и аз съм там. Вики, да се обадиш да ходим заедно!

И по темата- за пореден път се доказва некадърността на отговорните агенций за организиране на концерт. Срамота! И резил! И то демонстриран пред група от такава величина! :unsure:

Link to comment
Сподели другаде

Аз съм от прее...ите които отидоха в Стара Загора на "концерт".

 

Разбира се че причината за отмяната е липсата на публика. Срамота, не повече от 300 човека и поне 50 от тях с пропуски (без пари). Като за начало ме посрещнаха афиши с подгряващи групи Сигнал и БТР. Макар че на билетите пише Axel Rudi Pell и Silent Madness. И на някои стари плакати също. Отпрал съм, като ги сканирам ще пусна доказателството.

Главния виновник е организатора с гръмкото име ”Верея мюзик” На практика се оказа някъкъв цървул от Гълъбово, който избяга позорно от линча и съответно не върна никакви пари. Замениха скъсаните билети с нови, като обявиха че през септември щяло да има повторение. Да, ама не. Кой ли ще се върже на измамник, който не може да продаде и 200 билета. Фирмата не беше известна на никой от местните журналисти и никой не знаеше за техен офис или място за контакти.

 

Говорих с техническите лица и проблема не е в техниката. Нито пък сцената е била мокра, дори и земята беше почнала да изсъхва. За сведение в Ловеч на концерта на Nazareth на 10.05 имаше доста силен дъжд и не пречеше нито на музикантите, нито на публиката.

 

От местните никой не знаеше че на сайта на общината http://city.starazagora.net/modules/news/a...php?storyid=787 на 25.07 е обявен концерт на Whitesnake и не можаха да отговорят на въпроса ми защо на сайта на Каварна http://www.kavarna.bg/?id=30&eid=30&lang=bg е обявен същия концерт само че там. Но след снощното изпълнение всичко е ясно. Никога, ама никога не си и помисляйте да ходите в СтЗ и на нещо, организирано от тях. Засега не виждам и начин да си взема парите.

 

Пред интервюиращите го журналисти въпросният организатор се изцепи че е продал 16000!!! билета, но видите ли хората се уплашили от дъжда и не дошли. При положение че са дали пари!? Конфигурацията е подобна на стадион ”Академик” в София. По сведения на хората от стадиона седящите места под козирката са около 3600 и максимум 400 правостоящи върху лекоатлетическата писта.

 

Явно въпросният ”организатор” е имал много нужда от пари и до последно продаваше билети по 40лв. въпреки че се знаеше че концерта пада. Камионите на бирения спонсор вече бяха влезли в стадиона да си прибират багажа, а те все още продаваха в стремежа си да вземат още няколкостотин лв.

 

Много случайни хора решиха че могат да забогатеят от тази работа. Само че не става така.

 

Коригирайте заглавието на темата защото просто не отговаря на истината.

Редактиран от Филипов
Link to comment
Сподели другаде

Филипов, ти направо ме смаза :'(

Благодаря ти за подробната и обективна информация. Понякога наистина стават такива неща, но защо точно на Скорпионс - любимата ми група? А и като гледам и други биха искали да присъстват на техен концерт. Можехме дори да направиме и една среща на форума там - май имат доста почитатели от тук.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...