Ted95 Публикувано Февруари 6, 2015 Report Share Публикувано Февруари 6, 2015 Добър вечер, моят проблем е следният, микрофона предава в слушалките, и чува всичко което е наоколо дори и когато не разговарям с никого... Настройките ми са по същия начин както е показано; Уйн7 . драйвърите са Ок... Преди време пак ми беше станало по същият начин , и ми помогнахте, но не мога да намеря темата, за съжаление.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2015 И това във всяка програма? Ще може ли снимки от настройките в програмата и операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ted95 Публикувано Февруари 22, 2015 Report Share Публикувано Февруари 22, 2015 Извинявам се, нямах достъп да влизам, проблемът е решен, имах 2 драйвъра инсталирани като махнах единият и се оправи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 23, 2015 Report Share Публикувано Февруари 23, 2015 Защо няма ръководство за Skype, където слушалките да работят като микрофон, а от тонколоните да слушаш партньора, с който разговаряш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост