Jump to content

Замунда и Арена под ножа, потребителите на бунт!


Препоръчан пост

Zamunda и Arena бяха замразени от тайни екипи на ГДБОП късно снощи, Арена вече е на линия, но Замунда замря тотално http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/5ec2ca1d86ac.jpg

 

Свърши се с безплатното сваляне на филми, край на сийдването, край с торентите! Късно снощи „тайни агенти” от ГДБОП играха мръсно на Замунда и Арена, като им дръпнаха щалтера. И докато от Арена бързо успяха да се съвземат и се снабдиха с нов домейн, Замунда изобщо не функционира. Обяснението на ГДБОП – сървърите им са извън страната, има противозаконно съдържание на филми и пр. Реакцията на потребителите – бунт! Отзвукът на собствениците – „Пак ще се върнем!”. Razkritia.com предупреди за акция още по Коледа.

 

ArenaBG.com needs your help!

 

http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/Clipboard013331.jpg

 

От Арена не закъсняха с официалното съобщение относно удара на ГДБОП. Освен че бързо си вдигнаха сайта, администраторите отправиха апел към своите потребители: „ArenaBG.com needs your help!”. В съобщението на сайта те приканват всички да се присъединят към групата има във Фейсбук в знак на протест срещу репресията. Групата вече е събрала близо 43 000 души.

Това е терор! Полицейщина! По улиците свободно се разхождат убийци и мафиоти, а обикновеният потребител, който смъква MP3-ки, е смятан за терорист”, пишат гневни форумци. „Ще протестираме до дупка! Ако това е начинът им да ни накарат да гледаме турските им сериали, няма да стане”, пишат потребители.

 

От Арена пък се защитиха, че съдържанието в техния сайт не е незаконно и неправомерно са ги свалили. По думите им всеки има право свободно да споделя съдържанието, което е открил в интернет. Всеки потребител има свободата свободно да копира мултимедийно съдържание, по Закон. „Няма да позволим да ни репресирате на принципа „Роднина, милиционер, роднина, милиционер! Искате война – имате я. Заедно с нашите 2 млн. потребители сме готови да ви я дадем”, пишат админите на Арена.

 

Zamunda.NET is dead!

 

http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/Zamunda011.jpg

 

От

Замунда обаче – ни вопъл, ни стон. Пълно информационно затъмнение. Докато шефът на Арена е известен – Елиан Гешев, то собственикът на Замунда е фантом – някакъв арабин без име и фамилия.

 

Потребителите обаче са по-докачливи на тема „Замунда”, тъй като сайтът предоставя винаги най-новите филми. И ако в по-големите градове хората могат да си позволят да отидат на кино и да се насладят на най-новата прожекция, в по-малките градове кина няма.

 

По всяка вероятност скоро и Замунда ще се появи. „Вземете ни името – ще си измислим ново, вземете ни домейна – ще си направим нов, и после пак ще ви дадем хостинга, и пак ще потърсим нов. Но няма да се предадем”, категорични са админите.

 

 

 

Източник

www.razkritia.com

Link to comment
Сподели другаде

Поредните някакви опити за реклама и машинации на въпросните сайтове. Явор Колев е заявил, че намеса от ГДБОП няма, сървърите ако се замислите без това са в чужбина... Клик
Link to comment
Сподели другаде

ПС: "Изтичане" на данни за несъществуваща и неизпълнена акция, още от преди Коледа, от сайт, който съобщава, че на Желю жена му е спряла алкохола ми се виждат наистина достоверни

 

ЕДИТ, надолу има и интересни факти за мистериозната зараза на децата, наречена хлор във водата, брей интересен сайт

Link to comment
Сподели другаде

ПС: "Изтичане" на данни за несъществуваща и неизпълнена акция, още от преди Коледа, от сайт, който съобщава, че на Желю жена му е спряла алкохола ми се виждат наистина достоверни

 

ЕДИТ, надолу има и интересни факти за мистериозната зараза на децата, наречена хлор във водата, брей интересен сайт

Всеки се опитва да намаже покрай нещо дори и измислено ...

Link to comment
Сподели другаде

В интерес на истината от няколко дни не съм влизал в тия сайтове, но днес си бачкат без проблем!

 

Естествено, че ще си бачкат - цялата тази галимация, от последните дни е просто за привличане на внимание и нищо повече.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...