bakhus Публикувано Януари 8, 2011 Report Share Публикувано Януари 8, 2011 Здравейте ! Проблемът е следният : след инсталация и последвала деинсталация на игра(Enemy Territory Quake Wars Beta) с Revo Uninstaller Pro на дял D дисковото ми пространство и на 2-та дяла(C и D) намаля с по 200-300 MB ! Направих system restore и резултатът беше потресаващ - празното пространство само на дял D намяля от 23 на 12 GB!!! Отново system restore отпреди инсталацията и отново потресаващ резултат, пространството не само, че не се възстанови, но и намаля от 12 GB на само 300 МB!!! Сканирах за грешки, опитах дефрагмент, не помогна. Сумирах размера на папките - от общо 368 GB реални са 338 GB. Значи ми се губят около 30 GB. След деинсталацията в дял D се появи папката Config.Msi Другите папки бяха видими само след настройка да са видими и скритите такива. Почти всички са празни, само в едната RECYCLER има файл 170 b. Засега няма да ги трия и няма да правя повече restore, че да не изляза вече на минус със празното пространство. Закотвям се, чета по въпроса и чакам мнения и помощ ! Със XP Pro 2002SP3 съм ......мерси предварително казах ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 8, 2011 Report Share Публикувано Януари 8, 2011 Разгледай си папките със Scanner - предполагам, че лесно ще откриеш "изгубеното" място. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 8, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2011 panevdd Разгледай си папките със Scanner - предполагам, че лесно ще откриеш "изгубеното" място. Правилно ли работя с нея не знам, но програмата показва същия резултат, както и с опцията "properties" на дяла. Не показва къде се губят останалите GB до пълния му размер(или поне аз не виждам с нея къде са невидимите). Както в темата написах - сумирам общия размер на файловете и го докарвам до 338 GB от общо 368 GB. трябва да ми останат свободни около 30 GB, но те са само 13(забравих да напиша, че след последния ристор станаха толкова), значи около 17 GB се губят ! Още предположения.......Прочетох в нета, че празните файлове понякога могат да заемат много свободно пространство, но няма да ги трия засега, а ще чакам помощ ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 9, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Явно дерзаенето си каза думата и провокиран от проблема мисля, че намерих решение, но няма да възразя и на още мнения и помощ! Обзе ме щастие............................(но не за щастие рядкото) Ето какво открих с MalwareBytes' Anti-Malware Ще съм Ви благодарен за препоръки какви действия точно да предприема за възможно най-безопасно отстраняване на проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 9, 2011 Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Ети тази тема мисля че ще ти бъде полезна ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bakhus Публикувано Януари 9, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Благодаря ти ! Вече стигнах до тези изводи и оправих проблема. Благодаря ти все пак - точно навременна и полезна информация. Смятам проблема за разрешен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост