Marshala90 Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Добър вечер съфорумници! Искам да Ви питам, дали знаете как точно да ползвам батерията си с цел да й бъде малко по-дълъг живота . Значи заредих си я 2x12 часа (така ми препоръчаха някои), но въпроса ми е за ползването след това, вижте начините и кажете кой: 1. Заредил съм я докрая и си махам зарядното, като използвам само нейната енергия и се изтощи, тогава я зареждам пак? 2. Заредил съм я докрай, но не махам зарядното, а продължавам да си ползвам батерията с включено зарядно (може да си включвам към зарядното по всяко едно време, без значение на колко процента е и това няма да й влияе)? 3. Зарядил съм я, махам я, и продължавам да карам само на зарядното, без батерия. И кажете кога е по-добре да я включвам към зарядното, като се изтощи докрай (5-10%) или по всяко едно време, т.е. без значение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Както и да я зареждаш,ще ти служи до 2 години !Аз карам на включено зарядно,но на 2-3 дни ми се налага да ползвам само батерията. Като започнат предупреждения,че капацитета е 10 %,изключвам лаптопа и зареждам.Може да видиш и това :PCStorePCStore2PCStore3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Януари 4, 2011 Report Share Публикувано Януари 4, 2011 ....Съгласен съм.Батериите са консуматив, а особено новите са боклук.Моята е на 5години и държи по 50мин-1час.Това е невъзможно при съвременните боклучави батерии.п.п За батериите има толкова спорове, че не е истина.Направо ме боли да повторя за пореден път написаното и да започне нов спор... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост