gabra Публикувано Януари 15, 2011 Report Share Публикувано Януари 15, 2011 Моя съвет: Не се прави на "пинтия", ами си купи нови и хубави вентилатори. 10 или 20 лв. едва ли ще те съборят освен, ако не те МЪРЗИ да отскочиш до магазина! Тогава се прави на майстор от "направи си сам"Понеже съм малко на "Вие" с хардуера това което ме съветваш е да се махнат старите вентилатори и да се сложат нови? или става въпрос за някъква система за охлаждане без демонтаж на вградените вентилатори? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabra Публикувано Януари 18, 2011 Report Share Публикувано Януари 18, 2011 Възможно ли е след като видеокартата ми скърца това да се отрази на самия компютър, имам впредвид бързината му ?Как мога да разбера дали имам проблем с хардуера(ram памет, процесор ,видеокарта),защото ми се струва че нещо компютъра ми е по бавен от преди?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост