Jump to content

Най-хубавото нещо през тази седмица!

Препоръчан пост

• Отговори 256
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

• 9 months later...

Най-накрая си взех гадния изпит по Корпоративни финанси в УНСС при Стоян Александров (познат и като малката секира). Баси кефа

ПС: Някой ден ще обясня и разликата между малка и голяма секира...

Сподели другаде

Най-накрая си взех гадния изпит по Корпоративни финанси в УНСС при Стоян Александров (познат и като малката секира). Баси кефа

ПС: Някой ден ще обясня и разликата между малка и голяма секира...

Честито :) НЕка да не ти се опре и голямата секира :D

Сподели другаде

• 5 months later...
Един приятел има рок група и бях на негов концерт . За първи път бях на концерт на такъв стил музика , обаче беше изключително . Концерта беше в клуб Angel Heart . :lady: :beer:
Сподели другаде

Намерих си онзи ден таралежче на двора:wub:

Мислих, че вече му е време да спи зимен сън, но явно топлото време го е объркало. Изглеждаше ми тлкова... наеженко :haha: че ми дожоля и реших, че му е студено. Сложах го в една кутия за обувки и си го прибрах вътре в стаята.

До тук с хубавите неща. Посла стана ад!

Кой ме накара да гледам SAW посред нощите и то кагато няма никой в къщи? Съвсем забравих за таралежа.

В един момент така ме достраша от проклетия филм, че се завих през глава и не смея носа си да подам. И точно тогава....нещо започна да дрънчи. Все едно някой точи ножове, но така, сякаш се старае никой да не го чуе. Периодично и в продължение на часове чувам съвсем ясно, сякаш идва изпод леглто, как дрънчат някакъви метални остриета. Като за капак GSM-a е на цял метър разтояние ,а аз съм толкова ужасена, че не смея дори да мръдна, а какво остава да стана и да го взема за да викам за помощ Представям си ,че ай съм стъпила с крак на пода, ай „нещото” изпод леглото ще замахне и с един удар ще го отсече. Криво-ляво оживях до сутринта.

А дрънченето било от таралежа... Излязал е от кутията и се сврял под радиатора до леглото. Явно е решил да се разходи, но бодлите му са се опирали в ребрата на радиатора и по този начит се е получавало това „нежно” метално дрънчане докъто си е пълзял под него :crosseyes1: Сутринта направо го изхвърлих мръсника бодлив

Да си призная по-голям страх, никога не съм преживявала. Повече никакви филми на ужасите....а таралежа направо ще го сготвя, ако го видя пак....и радиаторът ще изкормя барабар с търъбите...

Сподели другаде

• 6 months later...
В продължение на около 2 години участвах в един проект,който вече е реализиран. Честно казано не вярвах, че проекта ще се осъществи реално,защото е пряко свързан с Роналдиньо Морейра и зависеше преди всичко от неговото благоволение. За това сега съм изключително доволна, защото макар и с малко и аз допринесох това да се случи :yes:
Сподели другаде

• 7 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...