donlaci Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Имам един малък проблем:Как да заредя два файла в Daemon Tools?Какво се получава на практика - в папката на играта има два файла за инсталиране и два на които пише PLAYМаунтвам първия файл - той стига до 75% и иска 2Cd Не ми дава опция да маунтна и втория файл - как да процедирам в случаяп.п. Когато стигне до горе посочения процент - излиза прозорец / сложете 2 DVD /,давам ОК. но нестава нищоБлагодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Трябва да посочиш пътя на втория iso-файл и тогава даваш ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Февруари 11, 2011 Report Share Публикувано Февруари 11, 2011 Имам един малък проблем:Как да заредя два файла в Daemon Tools?Какво се получава на практика - в папката на играта има два файла за инсталиране и два на които пише PLAYМаунтвам първия файл - той стига до 75% и иска 2Cd Не ми дава опция да маунтна и втория файл - как да процедирам в случаяп.п. Когато стигне до горе посочения процент - излиза прозорец / сложете 2 DVD /,давам ОК. но нестава нищоБлагодаря! Създаваш два виртуални диска,зареждаш във единия едната част,а във другия другата част,и инсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост