swa5tica Публикувано Април 6, 2013 Report Share Публикувано Април 6, 2013 Ползвал съм услугите на Виваком и на Булсатком. В крайна сметка съм КРАЙНО НЕДОВОЛЕН от ВИВАКОМ. Това е един от най - смотаняшките оператори (опит от около 7 години с него). И телевизията им лайняна, сменянето между каналите е на дърва и въглища, пакетите им са отвратителни за съответните пари. В момента плащам 19.80 лв на Булсат с 3 приемника и имам около 80-90 канала. От към качество съм крайно доволен, от към коректност - също. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 7, 2013 Author Report Share Публикувано Април 7, 2013 Еми и аз ги имам Булсатя, както и Вивакома, но от към качество имат да си мечтаят да стигнат дори и с HD програмите си SD качеството на цифровите ефирни! Тестовете съм ги правил и с различни приемници (операторски и неоператорски), както и с един комбо HDTV германски приемник (DVB-S/S2 + DVB-T) на 32" Сони Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zelence Публикувано Юни 24, 2013 Report Share Публикувано Юни 24, 2013 Я споделете интернета как е на виваком , казаха ми че не са много доволни от него , скороста как е при бури има ли проблеми и т.н Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 30, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2013 Интернета им при мен е повече от добър (плащам за 10 мегабите и толково получавам), но при проблем може да се чака доста време до като го отстранят - просто са си бавни в това отношение! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост