Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми

Препоръчан пост

Съз защитната стена ще инсталираш "чужди" драйвери.Трябва да е тази на Win или тяхната на китайците от Rising.Никоя друга. Хептен недоверчив и труднопоносим е азиатеца с настройки на максимум.Пробвал съм ги.Те са като за маниаци на тема защита, знаещи повече от останалите. Ако някой реши да го пробва и го инсталира - настройките по подразбиране са добре преценени и са за предпочитане.По либерални са. Според мен.
Сподели другаде

• Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Съз защитната стена ще инсталираш "чужди" драйвери.Трябва да е тази на Win или тяхната на китайците от Rising.Никоя друга. Хептен недоверчив и труднопоносим е азиатеца с настройки на максимум.Пробвал съм ги.Те са като за маниаци на тема защита, знаещи повече от останалите. Ако някой реши да го пробва и го инсталира - настройките по подразбиране са добре преценени и са за предпочитане.По либерални са. Според мен.

Каквито и настройки да му правиш, щом реагира ЧАК при стартиране на файл, пиши го...бЕгало...По моята точкова система, получава 1 точка за такова реагиране, т.е. реакция от най-ниско ниво, което е много опасно. Изобщо не мога да разбери тия, дето се радват: когато дадена програма засича, когато се стартира файл!?? На такова засичане може да се радваш, когато то е като изключение, но не и като правило! Значи ти един вид, допускаш "вълка да ти почука на вратата на спалнята", и се радваш, че успяваш да го спреш на тази врата, вместо да търсиш решение, при което вълка ще бъде спрян още на входната врата на блока! Е не виждам логиката!

взЕмия изхвърли тая програма и аналогични на нея, и не се губи времето повече с такива програми!

Висока детекция му е майката...колко пъти да го повтарям....зАеби го тоя хипс, той трябва да сработва като изключение, но не и като правило!!

Сподели другаде

Бетонов, харесаните от мен три програми са с отлични проактивни защити. Те ми осигуряват достъп до всякакви сайтове без ограничения, превъзхождайки, дори и повечето от новия вредоносен код. Високата детекция е и с много FP. Реакцията от изпреварващо и по-качествено ниво защо ти изглежда като ниско ниво? Например азиатецът, защо чак така се е "скрил"? Не зная докога ще реагира така различно. Програмата е интересна, защо да я деинсталирам? Хартиен е само в твоите представи. "Нападението е най-добрата защита" - май го пробват на практика. Помисли.
Сподели другаде

Високата детекция е и с много FP.

Това е друга тема....НО както вече съм писал, мнението ми е, че е за предпочитане мааалко повечко FP, отколкото реакция при "свършен факт"! Мисли, мисли...

Реакцията от изпреварващо и по-качествено ниво защо ти изглежда като ниско ниво?

Къде имаш изпреварващо действие при лъва бе, ...къде? Той се обажда (ако изобщо го направи) чак след като си дал картбланш на файла, чуквайки двукратно върху него! това ли ти е изпреварващото действие?! хОди си взЕми един студен душ, да се охладиш малко, белким ти дойде акъла в малко по центрично положение...

Сподели другаде

Бетонов, харесаните от мен три програми са с отлични проактивни защити. Те ми осигуряват достъп до всякакви сайтове без ограничения, превъзхождайки, дори и повечето от новия вредоносен код. Високата детекция е и с много FP. Реакцията от изпреварващо и по-качествено ниво защо ти изглежда като ниско ниво? Например азиатецът, защо чак така се е "скрил"? Не зная докога ще реагира така различно. Програмата е интересна, защо да я деинсталирам? Хартиен е само в твоите представи. "Нападението е най-добрата защита" - май го пробват на практика. Помисли.

Програмата ми хареса как се държи. Ще я пробвам и при настройки по подразбиране. Всяка компания си има все мнение за това как да се държи продукта и.

Всеки има предпочитания. Вкус другар няма!

Сподели другаде

hxxp://good.gd/1204454.htm http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=57dd231eb7e7d038fa395c80ce0e13fef9ffd7713fbfab94894edec796ff4f9f-1307086646 http://file.virscan.org/report/6b8682fc4d89ca62722894c127e9e7c7.html Бетонов, как е тук с "комплекса" ти? Ще се осмелиш ли да влезеш там и да изтеглиш файлчето като мен? Comodo ще го хване. А Аваст ще ти даде ли достъп до сайта или ще те възпрепятства? Класифицира ли заплаха? Там има и много безопасни файлове... Ще пробваш ли?
Сподели другаде

Къде имаш изпреварващо действие при лъва бе, ...къде? Той се обажда (ако изобщо го направи) чак след като си дал картбланш на файла, чуквайки двукратно върху него! това ли ти е изпреварващото действие?! хОди си взЕми един студен душ, да се охладиш малко, белким ти дойде акъла в малко по центрично положение...

По-добре късно,от колкото никога!

Явно не си запознат с работата на ОС щом се изказваш така неподготвен! Даже и процес да има това в никакъв случай не означава че системата ти е заразена!

Важно е крайния резултат,след като няма зарази демек никакви промени в регистъра MBR сектора,стартъп папката в system32 ,ижектиране и пр. и пр......за каква зараза ми говориш/!

Казах ти нещо,като не можеш и не знаеш как да се защитиш и аргументираш не обиждай хората! :punish:

Програмата ми хареса как се държи. Ще я пробвам и при настройки по подразбиране. Всяка компания си има все мнение за това как да се държи продукта и.

Всеки има предпочитания. Вкус другар няма!

На мен също,за сега държи и то здраво! С настройки по-подразбиране обаче ще я объркаш здраво!

Тодор е прав в случая и не мога да го отрека,макар и рядко да се съгласям с него!

Сподели другаде

пИши си, пИши....не ми пречиш.... :-8

Специално за теб се рових в китайския сайт - за да ти намеря нещо интересно! Ще пробваш ли или дори се страхуваш да разгледаш при тях?

Сподели другаде

hxxp://good.gd/1204454.htm http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=57dd231eb7e7d038fa395c80ce0e13fef9ffd7713fbfab94894edec796ff4f9f-1307086646 http://file.virscan.org/report/6b8682fc4d89ca62722894c127e9e7c7.html Бетонов, как е тук с "комплекса" ти? Ще се осмелиш ли да влезеш там и да изтеглиш файлчето като мен? Comodo ще го хване. А Аваст ще ти даде ли достъп до сайта или ще те възпрепятства? Класифицира ли заплаха? Там има и много безопасни файлове... Ще пробваш ли?

Няма смисъл да изпадам в спор с теб или с други хипсаджии. Концепцията и погледа на нещата ни е различен. Аз считам, че хипса има своето място в комплексната защита на компютъра, стига да не се превръща в главно и единствено действащо лице. Колко по-рано се засече заразата, толкова е по-безопасно за потребителя...редовия потребител. За търсачите на силни усещания и стартирания, силният антивирус, блокиращ нещата още в зародиш, явно не им харесва, но на обикновен потребител му върши работа! Винаги се поставям на мястото на редови потребител и разсъждавам от тази гледна точка. Ако ми трябва да вляза в сайт, който превантивно се блокира от АВ програмата, просто изключвам временно онлайн скенера, с ясното съзнание, че влизам в "мътни води", това действие обаче не е действие на редови потребител. Така, че превантивното блокиране на сайт е напълно оправдано, от страна на компаниите...да не са допускали разпространяването на вреден код по тяхните страници, никой не им е виновен..."се ля ви..."

Сподели другаде

Бетонов страхува ли се? А спори с хора, които не ги е страх. Някой друг ще каже ли мнение за "опасния" китайски файл? Symantec EP търпеливо мълчи. Греши ли американският корпоративен гранд?
Сподели другаде

Бетонов страхува ли се? А спори с хора, които не ги е страх. Някой друг ще каже ли мнение за "опасния" китайски файл? Symantec EP търпеливо мълчи. Греши ли американският корпоративен гранд?

Пич, недей да ме дразниш и да се опитваш да ме провокираш, защото ще престана изобщо да ти отговарям! В момента съм на работа, и даже и да искам (а аз не искам) няма как да ти посещавам шибания сайт и изобщо да се занимавам с несвойствени задачи, за които никой не ми плаща! Достатъчно е, че изобщо отделям време да ти чета глупостите, че и да ти отговарям!

Сподели другаде

Бетонов, вместо да се дразниш, можеш довечера да провериш и да споделиш мнението си.За разлика от теб, аз нищо обидно не ползвам. Не можеш ли да не влагаш нерв!?
Сподели другаде

не не може...аз съм с македонска жилка, а и съм зодия стрелец, така, че внимавай- "паля от четвърт оборот"!

Тогава ето ти предварително моите констатации: Разархивирах архива, разгледах го, кликах - там просто няма какво да се стартира. Symantec не греши - дори се отказах да им изпращам файла. Очаквам твоето мнение довечера - след като пробваш със своя защитен "комплекс".

Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Създай ново...