Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми

Препоръчан пост

това мнение сам го изградил от тестовете със годините и затова мисля че е много ама много сторяла и не мисля че толкова прехвалена, затова вместо да я хвалите(тази авира free) толкова нека всеки сам да си я пресени.
Сподели другаде

• Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Предлагам да спреш да спамиш ......това и предния ти пост са пълна глупост...!Мнение което е лишено от всякъква логика,без всякъкви доказателства....!Да не мислите че тук хората за първи път чуват за антивирусна програма...!Хайде поне малко да се уважаваме...!:)Какво значи понятието ''остаряла''...???:)
Сподели другаде

това мнение сам го изградил от тестовете със годините и затова мисля че е много ама много сторяла и не мисля че толкова прехвалена, затова вместо да я хвалите(тази авира free) толкова нека всеки сам да си я пресени.

Вие първо се научете да пишете малко по-грамотно и тогава изразявайте толкова тежки слова. Изобщо ползвали ли сте програмата от както беше купена от Avira. Защото версия 6 се казваше AntiVir Personal Edition 6 и имаше що годе подобен интерфейс. какво значи остаряла....от много време е в занаята просто и не спира да се работи по нея. Да, трябва и малко облачна технология, един сандък и евентуално модула за поведението да го пуснат и в безплатната версия (но това не е задължително) + да добавят малко по-добра самозащита за да остане по-дълго в играта при инфектирана система, но енджините на Avira и ESET са едни от най-добрите в света и това е признато от повечето организации. Някои не и харесвали интерфейса...ами тя е там да пази, не да гали зрението. Семпла и безкомпромисна немска машина за технически напредналия потребител. Аз само едно им се чудя...защо при първа инсталация, настройките по подразбиране им са под всякаква критика, но както и да е.

Поздрави и лек ден !

Сподели другаде

Вие първо се научете да пишете малко по-грамотно и тогава изразявайте толкова тежки слова. Изобщо ползвали ли сте програмата от както беше купена от Avira. Защото версия 6 се казваше AntiVir Personal Edition 6 и имаше що годе подобен интерфейс. какво значи остаряла....от много време е в занаята просто и не спира да се работи по нея. Да, трябва и малко облачна технология, един сандък и евентуално модула за поведението да го пуснат и в безплатната версия (но това не е задължително) + да добавят малко по-добра самозащита за да остане по-дълго в играта при инфектирана система, но енджините на Avira и ESET са едни от най-добрите в света и това е признато от повечето организации. Някои не и харесвали интерфейса...ами тя е там да пази, не да гали зрението. Семпла и безкомпромисна немска машина за технически напредналия потребител. Аз само едно им се чудя...защо при първа инсталация, настройките по подразбиране им са под всякаква критика, но както и да е.

Поздрави и лек ден !

Това е вярно.:thumbsup:

Сподели другаде

Чудя се и защо понякога доста хора спорят за труднодоказуеми неща. На практика всички се борят за място под слънцето.Norman, например, греши ли тук http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=867f46333f93273f8bcd95c7ea87147cea4645099f0640002939bf301b981442-1306843986 hххp://www.4shared.com/get/lkFPFdmY/win32Sality.html Не са ли по-интересни подобен тип въпроси?
Сподели другаде

искам да otgovory на икотонев,вместо да си развиваш фантазията защо не вземеш да си направиш тест и тогава да се отваряш. za men avast si ostava the best.

Този твой пост май е и към мен.А в по-горния се пошегувах с едно тулче на Борис Янполски от КасперскиЛабс от 2008 година. Норвежецът греши.Безвредно е.А Аваст си е една от добрите Европрограми. Обаче има извън Европа много добри и почти отлични и чехът засега още е малък да спори с тях.

Сподели другаде

лъвчето ли имаш пак впредвид? :giggle:

Ще се повторя заради теб: Symantec EP непрекъснато е на служебния,безплатният Rising е на експериментално-рисковия у дома. Два лаптопа у дома с месеци все са с Comodo IS Premium Free.Ползват се и трите версии на Win и те не са пиратски недоделки. Засега искам, а не успявам да си харесам по-трайно и четвърта програма - не е лошо да са 4 различни на 4 компютъра.Още умувам и експериментирам. А Вашите мнения донякъде и ми помагат. Поздрави

Сподели другаде

искам да отговоря на икотонев,вместо да си развиваш фантазията защо не вземеш да си направиш тест и тогава да се отваряш. за мен avast си остава the best.

Когато аз съм правил такива тестове ти сигурно си ходил под масата...Искам да видя твоя тест....и тогава ще ти кажа аз как се развива фантазия..Разбра ли...?

Сподели другаде

не сам във това ниво на развитие затова хвани някой друг да си развиваш фантазията( някво чучоло) и му приказвай до утре сутрунта мен няма да можеш да ме излайеш айде чао че нямам време за това.
Сподели другаде

не сам във това ниво на развитие затова хвани някой друг да си развиваш фантазията( някво чучоло) и му приказвай до утре сутрунта мен няма да можеш да ме излайеш айде чао че нямам време за това.

Кой браузър ползваш?

Сподели другаде

Кой браузър ползваш?

Откажете се, съфорумци.Някой като казва "не сам във това ниво на развитие" по правило сам дори не може да оцени и собственото си ниво на преценки. Ако може или се научи - нека коректно да събеседва. Иначе няма смисъл. Така бих изглеждал примерно аз в някой никарагуански форум - ако се пробвам да пиша .... на техния език. Пазете чувството си за хумор - едно от малкото останали ни хубави неща!

Сподели другаде

Trojan.Gen.2 класифицира Symantec тук hххp://www.4shared.com/file/y2JmbvGi/Auto_BU_New_Patch_FIX.html Не мълчи както "посочват" при Вирустотал http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cd32406c978e6bc61a96724f339119f8c81cb92036eb72e1b22232d38a2dd7e5-1306913009 Има ли други такива говорещи уж мълчаливци?
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Създай ново...