Jump to content

Препоръчан пост

незнам дали темата е за тука,но ако не е се извинявам и ако искате я преместете.аз съм с лаптоп и вчера много бързах и лаптопа още изписваше че се изключва и аз зех та дръпнах щепсела и се огаси.после на другия ден пускам да играя counter strike и цепи през половин минута някъде съмсем леко но е досадно,и ме съмнява най-вероятно да е от щепсела дето дръпнах понеже това е лаптоп а не настолен компютър.но ме съмнява и друго че вчера ме нямаше и кака ми влизаше в някакви сайтове да си сваля филми и си свали.сега ще пробвам и друга игра да видя дали цепи така.сега съм пуснал malwebytes пълно да сканира,но за сега нищо не открива,ако открие нещо ще пиша,ама не ми се вярва.но ме съмнява шепсела дето дръпнах защото беше заграял много яко и аз го изгасих като записваше настройките.
Сподели другаде

незнам дали темата е за тука,но ако не е се извинявам и ако искате я преместете.аз съм с лаптоп и вчера много бързах и лаптопа още изписваше че се изключва и аз зех та дръпнах щепсела и се огаси.после на другия ден пускам да играя counter strike и цепи през половин минута някъде съмсем леко но е досадно,и ме съмнява най-вероятно да е от щепсела дето дръпнах понеже това е лаптоп а не настолен компютър.но ме съмнява и друго че вчера ме нямаше и кака ми влизаше в някакви сайтове да си сваля филми и си свали.сега ще пробвам и друга игра да видя дали цепи така.сега съм пуснал malwebytes пълно да сканира,но за сега нищо не открива,ако открие нещо ще пиша,ама не ми се вярва.но ме съмнява шепсела дето дръпнах защото беше заграял много яко и аз го изгасих като записваше настройките.

Ъм...Тоя лаптоп батерия няма ли???Kaк тъй се е изгасил веднага като си изключил зарядното?

Пусни една проверка на диска...

chkdsk /f /r /x

Пишеш това в Command Prompt, който е черен прозорец.

За да стигнеш до него-Старт Меню->Run->CMD и Enter

След въвеждане на командата ще те запита дали да насрочи проверка на диска при следващият рестарт-потвържаваш

След това рестартираш и ще ти излезе синият екран за проверка на диска.Като свърши, може да рестартира отново и ще си зареди Windows нормално.

Виж температурите с HWMonitor и ги напиши тук.

Че тия жеги...Тия лаптопи...Ако не се чистят редовно, почват да развиват високи температури...

И аз съм с лаптоп...

Сподели другаде

човече направих това с промпа,но наистина мерси че ми каза че може да е от температурата,защото този човек има същия проблем като мене.сега не съм теглил тая програма дето ми каза,обаче аз имам програмта спеед фан и видях че всичко е в пламъци.като стане по хладно тогава ще пускам лаптопа,защото неискам да излагам моя хубав лаптоп на опасност като нещо хардуерно.ще докладвам ако е от това,но съм сигурен че е от това.та сканирах с всички анти вирусни преди да пусна онова с промпа и според антитата всичко е ок 0 заплахи :)ако може да ми кажеш какво прави това дето направих с промпа

http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=9589

Сподели другаде

човече направих това с промпа,но наистина мерси че ми каза че може да е от температурата,защото този човек има същия проблем като мене.сега не съм теглил тая програма дето ми каза,обаче аз имам програмта спеед фан и видях че всичко е в пламъци.като стане по хладно тогава ще пускам лаптопа,защото неискам да излагам моя хубав лаптоп на опасност като нещо хардуерно.ще докладвам ако е от това,но съм сигурен че е от това.та сканирах с всички анти вирусни преди да пусна онова с промпа и според антитата всичко е ок 0 заплахи :)ако може да ми кажеш какво прави това дето направих с промпа

http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=9589

Това с "Промпта" проверява харддиска за грешки.

Относно прегряването-Почисти го, смени термопаста или го носи на сервиз, ако не знаеш как.

Това е.Иначе положението никак няма да се подобри, а постоянно високи температури=нов лаптоп.

Почистваш го!

И поне да беше написал модела и марката на лаптопа...

Пак с кристалната топка "предсказвам". Е, не съм щатен гадател.

Сподели другаде

Как не разбрахте че тези лаптопи Made in China които се продават в БГ са само за да си провериш пощата.

Игри щял да играй !!! :giggle: :giggle: :giggle:

Не да ги чистиш ,не да им слагаш отдолу вентилация ; каквото и да правиш с едно менте то си остава менте.

P.S.

Не искам да влизам в подробен анализ..

Сподели другаде

Как не разбрахте че тези лаптопи Made in China които се продават в БГ са само за да си провериш пощата.

Игри щял да играй !!! :giggle: :giggle: :giggle:

Не да ги чистиш ,не да им слагаш отдолу вентилация ; каквото и да правиш с едно менте то си остава менте.

P.S.

Не искам да влизам в подробен анализ..

Не ми хареса множественото число в обръщението ти.

http://bezplatno.info/upload/thumbs/klz1279403743v.jpg

Ето ги моите и са далеч от прегряване.E все пак при мен са натъпкали Моbile Intel Pentium4M...

Навярно си наясно, че лаптопите имат по-малки охлаждания?

Навярно знаеш, че лятото държат по-високи температури?

Навярно знаеш, че трябва да се почистват редовно, за да не почнат да прегряват от прахоляк, а смяна на термопаста е задължителна, ако въпреки че охлаждането е чисто, се държат високи температури.

Ако не знаеш-Знай! Незнанието не е оправдание!

Аз съм с IBM лаптоп, не с някой газус, масус и т.н

Ако това е менте, то някой тук е с температура...

Много е просто-Задължително Intel за мобилен процесор, редовно почистване, смяна на термопаста от време на време...Това са елементарните съвети...

Има прегряващи модели с некачествени охлаждания, държащи високи температури, факт.

Но...не може да съдиш от един за всички.

За лаптоп трябва да си geek... :haha:

П.П Една поставка за лаптоп с вентилатори може да свали някой друг градус...има и евтинки такива...

Сподели другаде

Навярно знаеш че :

3-то качество Източна Европа страни трети свят - България,Албания,Румъния и т.н.

2-ро качество Европа.

1-во не се произвежда в Китай.

:haha: :haha: :haha:

P.S.

Вземи си втора употреба марков Лаптоп с по ниски показатели и го сравни с същия по нов. хахахаахахахахаха

аре бягай бе .......... :haha: :haha: :haha:

Сподели другаде

лаптопа ми е модел асус m51vr-ap138 добър ли е?искам ваше мнение.

ето и резултатите - които доста ме тревожат:http://prikachi.com/images/453/2336453N.jpg

Tрябват ми температурите под натоварване.

Искам да поиграеш CS, да оставиш HWMonitor да работи, да спреш CS след 15 минути примерно и веднага да видиш температурите.

Искам и да провериш видео драйверите и да ги обновиш, като преди това деинсталираш старите.

Искам да разбера има ли процес, който товари системата, следи в Task Managerза такива.

Относно температурите-В момента според мен не са притеснителни.

master7Изключително много МРАЗЯ тролове.

Лаптопът ми е марков и ми служи вярно. Дадох го за пример, защото специално тези Intel мобилни процесори, с които са били пуснати и моделите като моят, са топли по принцип.

Занимавам с ремонти на персонални компютри.Не ме занимавай с твоите празни и безсмислени работи...

Ако нема да помагаш, не пиши празни постове...

Сподели другаде

pepi9Изключително много МРАЗЯ тролове.

Лаптопът ми е марков и ми служи вярно. Дадох го за пример, защото специално тези Intel мобилни процесори, с които са били пуснати и моделите като моят, са топли по принцип.

Занимавам с ремонти на персонални компютри.Не ме занимавай с твоите празни и безсмислени работи...

Ако нема да помагаш, не пиши празни постове...

Може би имаш предвид коментара на master7?

Сподели другаде

Може би имаш предвид коментара на master7?

Да. Искам да се извиня. Моля да бъде поправено, писах на един модератор ЛС, но вероятно не е бил на линия.

Втората част от поста ми е за master7.

Сподели другаде