Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) хайде ще помогна. Може да си объркал URL.http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.htmlПък ще почерпиш. Да сбъркал го бях ...yellow_chamber... - вярното - бях писал ...yellow-chamber...е пак дава грешка да********* И аз като Tragedy Редактиран Юни 12, 2006 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Е немога да го уцеля това "+" , кликах,кликах и нищо. Непрекъснато ме изхвърля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Е немога да го уцеля това "+" , кликах,кликах и нищо. Непрекъснато ме изхвърля3 пъти бързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Къде са касетата и батерията ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Къде са касетата и батерията ?Виж на 1ва или 2ра станица е казано Редактиран Юни 12, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Намерих батерията , но не и касетата . Редактиран Юни 12, 2006 от kozibula Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Намерих батерията , но не и касетата .под Бюрото с уредбата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Намерих батерията , но не и касетата .Касетата е под шкафа с уредбата.А за кликването- като свърши танца и стената пак стане червена, тогава кликаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Успяяяях ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Оф и аз успях, ама трябваше да го пусна под IE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Успяяяях !Има време, не се радвай, още олкова работа имаш Оф и аз успях, ама трябваше да го пусна под IE.Firefox грешен код ли дава???Не ми казвайтеч че трбва цялата да я минавам отново под IE Редактиран Юни 12, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Оф и аз успях, ама трябваше да го пусна под IE.Добре дошъл във втората стая! http://www.postsmile.com/img/sports/45.gifТи си този на третото място. Супер а- в челната тройка си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Firefox грешен код ли дава???Не ми казвайтеч че трбва цялата да я минавам отново под IEАми не, просто не дава да отворя сейфа. Пробвах под IE и веднага стана като въведох същите числа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Добре дошъл във втората стая! http://www.postsmile.com/img/sports/45.gifТи си този на третото място. Супер а- в челната тройка си! Ама на мен не ми дава друга стая . Само ми пуска кредитите и после ми дава да напиша някакъв коментар , Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Ама на мен не ми дава друга стая . Само ми пуска кредитите и после ми дава да напиша някакъв коментар , Ами и при мен е така, но като се върнеш в началната страница с игрите и чукнеш на втората стая ти започва! Хайде успех и да помагаш там, че Найт Равен изчезна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост