MONI Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Абе какво с тоя филм?????? Той към края на филмчето посочва едно такова + някакво и аз дори и върху наго щракам и пак ми се скрива Моляяяяя, много се дразня вече,уф :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) И аз стигнах до филмчето, натискам го и постоянно ме връща отначало и трябва наново да го гледам.. Почти съм се отказала..Гледам филмчето и там показва 1но кръстче, ама като цъкна и ме връща на плейъра???Помощ, иначе всичко имам кутията, батериите,касетата,ключовете, ама накъде??? С кръстчето намираш сейфа, но какъв е кода? Редактиран Юни 12, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Номерът е да кликнете върху кръстчето 3 пъти след като свърши филмчето. Малко е на магия да се успее. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Номерът е да кликнете върху кръстчето 3 пъти след като свърши филмчето. Малко е на магия да се успее.Да, ама кой е кода, или къде да го намеря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Моля за помощ как да отворя кутията, имам нещо като батерия но е синьо имам ключ, имам URL и касетка ... но нищо не става :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Да, ама кой е кода, или къде да го намеряНе си открил или не си използвал бележката с URL-a. Моля за помощ как да отворя кутията, имам нещо като батерия но е синьо имам ключ, имам URL и касетка ... но нищо не става :(За отваряне на кутията са нужни два пръстена и една бяла, метална пръчица. После вътре се слага синята батерия и касетата и се гледа филмчето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Не си открил или не си използвал бележката с URL-a. За отваряне на кутията са нужни два пръстена и една бяла, метална пръчица. После вътре се слага синята батерия и касетата и се гледа филмчето.Къде да ползвам урл-то Редактиран Юни 12, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Оф и аз сто пъти го гледах, ама не мога да уцеля как се отваряше капака на сейфа. Добавка: Успях, ама не ми приема кода. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Абе какво с тоя филм?????? Той към края на филмчето посочва едно такова + някакво и аз дори и върху наго щракам и пак ми се скрива Моляяяяя, много се дразня вече,уф :'(Номера е да оставиш танцуващия да се натънцува и тогава да цъкаш на мястото на звездичката. Ако не го изчакаш няма да ти се покаже сейфа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Къде да ползвам урл-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Къде да ползвам урл-тоАми нали всички адреси си ги пишете в адресната лента. Да видим къде ще ви отведе като го напишете в нея! Малко остава! Не губете надежда!Night_Raven, моля кажи колко предмета трябва да намеря във втората стая? Оф и аз сто пъти го гледах, ама не мога да уцеля как се отваряше капака на сейфа. Добавка: Успях, ама не ми приема кода.хайде ще помогна. Може да си объркал URL.http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.htmlПък ще почерпиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Ами нали всички адреси си ги пишете в адресната лента. Да видим къде ще ви отведе като го напишете в нея! Малко остава! Не губете надежда!Night_Raven, моля кажи колко предмета трябва да намеря във втората стая?Нищо не става, ще прколясам, кажи кода на лс или скайп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) ..За отваряне на кутията са нужни два пръстена и една бяла, метална пръчица. После вътре се слага синята батерия и касетата и се гледа филмчето. Дам това ясно, но ми липсва бялото ролце къде е? около леглото ама нявсякъде цъках няма нищУ Редактиран Юни 12, 2006 от Vanina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 хайде ще помогна. Може да си объркал URL.http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.htmlПък ще почерпиш. Написах го правилно, видях числата, но като ги въведа ми казва, че не са те. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 12, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2006 Дам това ясно, но ми липсва бялото ролце къде е? около леглото ама нявсякъде цъках няма нищУ Има! Като повдигнеш възглавницата чукай с мишката отдолу под нея- вдясно и ще се мушнеш при бялото листче. Написах го правилно, видях числата, но като ги въведа ми казва, че не са те. :'(Да не ти е нещо от браузъра? Пробвай с IE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост