Jump to content

Търся програма за изрязване на видео със субтитри?

Препоръчан пост

отделни са субтитрите, но азтоку що намерих филмът с вградено аудио, така чеможе да ми кажеш някоя добра програма която саморазделя,но няма да откажа и такава която да може да дели и заедно със субтитрите.
Сподели другаде

• 1 year later...

Здравейте отново.

Та да попитам как и с коя програма мога да разделя даден видео файл/филм/ с отделни субтитри/за да не ги вграждам/ на две или три части? Имам DVD с USB което не разчита файл от флашка, който е по голям от 1gb.,та като е по голям филма-да го цепна.

И дали става с Format Factory и как?

Сподели другаде

Ако файлът е AVI, можеш да го разделиш бързо и сравнително лесно с VirtualDub или VirtualDubMod. Вече разделянето на субтитрите ще е отделен проблем и там не съм сигурен точно колко лесно и точно ще се получи.
Сподели другаде

Ще ми обясните ли как точно става разделянето?Прочетох ръководство споменато по горе,но то е за изрязване и събиране.Доста чета преди да пиша,но някои неща не ги намирам или ги пропускам.
Сподели другаде

Е, то въпросното ръководство трябва да е достатъчно: мракираш един участък (да речем първата половина или 60%, или колкото искаш), запазваш като нов файл, след това маркираш останалия участък и го запазваш него като нов файл. Готово.

Алтернатива е AviSplitCalc, можеш да я пробваш. Ръководство и линк за изтегляне има в тази тема.

Сподели другаде