Jump to content

Проблем с Лаптоп HP6735s

Papercut

Препоръчан пост

Здравейте.Имам проблем с моя лаптоп и се нуждая от помощ.Незнам дали пиша в точната тема и ако администратора реши може да премести публикацията ми.

Да минем към проблема:

Преди около месец стъпих върху лаптопа и счупих дисплея (неумишлено).Купих нов смених го.Като пуснах лаптопа ми искаше да repair Windows-a защото липсвал файл.Пуснах един Repair и нищо.След това реших да направя чиста инсталация.Опитах,но зацикля (спира и не помръдва с часове) на Install Update или Configuration.

След това след няколко опита стигнах до създаване на усър.Създадох и пак зацикли.Опитах друга Виста,windows 7 ... При някой зарежда до начало на инсталация, на някой казва,че липсва боот файла....

Дайте ми идеи какво да правя?

Сподели другаде

За гаранцията...Изтече..

Що се отнася до магазин на HP - бях,но там ми дадаха номер,на който да се обадя и да си посоча адреса.До няколко дни представител щял да ми вземе лаптопа от вкъщи независимо от проблема,ще го оправят и след това ще ми го върнат на същият адрес(от 2 до 4 седмици).Така процедират тук в Англия.

Незнам какво да правя в този случай,защото може да ми искат сума близка до нов лаптоп....

Що се отнася до хард диска пуснах тестове през Bios и тестовете са - 0 bad sectors,както четене и писане нормално....

Започвам да се съмнявам в рам-та.. ще направя тестове и с нея... и пак ще пиша ..

Благодаря на всеки за отделеното време и очаквам още идеи :)

Сподели другаде

За гаранцията...Изтече..

Що се отнася до магазин на HP

Нямах в предвид магазин,а оторизиран сервиз.

Така процедират тук в Англия.

Говорех за България.

Незнам какво да правя в този случай,защото може да ми искат сума близка до нов лаптоп.....

Ако наистина е така,по добре си купи нов/значи повредата е сериозна/.

P.S.Успех и пиши как са се развили нещата!!!

Сподели другаде

Незнам какво да пиша...още го мъча.Пробвах да инсталирам и с УСБ памет и пак същия проблем..

Ако бях решил да го нося на някой да го оправя,нямаше да си правя труда да пускам теми тук.

Така,че съм готов да уважа всяко мнение по темата.

Имам 2 слота рам памет сменях и на двата слотовете си работят....пусках някакви тестове но пишеше само тест на памет (без да е описано на коя) и нямаше проблем..

Идеи??

Сподели другаде

Разгледай тази тема и тествай компонентите с посочените програми; наблюдавай температурите на компонентите, докато тестваш.

Ако паметта и твърдия диск работят добре, проблемът може да е в дъното. Ако имаш възможност, огледай свързването на твърдия диск и охлаждането на процесора/видеокартата.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Здравейте. Отново ще пиша по темата с нови резултати.

Понеже много или малко съм инат и не мисля да се предавам скоро ще споделя този път какъв е проблема.

Проблема е Хард диска ми.Пробвах рамта ми на същия лаптоп като моя и работи.Пробвах хард от друг лаптопа (като моя) на моя лаптоп и

всичко работи безупречно.

Останових,че 100% проблема е в Харда.За сега неискам да мисля за нов.Кажете идеи как да го съживя или да почистя от Bad sectors.

Пуснах тест от биос-а той ми каза: HDD ERROR

Пробвах с Hirens BootCD тъкмо почва да чисти и дава пак ерор и да ресетна процеса.

Други идеи?

Да се уточня ...спестете постове с НОВ хард диск.След като съм сигурен,че няма да стане с този тогава ще мисля за нов.

Сподели другаде

Ако лошите сектори не са физически, HDD Regenerator може да успее да оправи нещата. Платена е обаче.

Ще потърся някоя лицензирана версия и ще опитам пак.По-късно ще пиша какво е станало....To be continue....

20мин. по-късно.

Немога да пачна програмата hiren bootcd,защото немога да разтълкувам този текстов документ.В първа стъпка какво да Modify?Идеи?

PatchInfo.txt

Сподели другаде

• 10 months later...

Здравейте и от мен аз имам "HP Compaq 6715 s " неговият проблем е следният ...

Неиска да се включи при нaтискането на ботона за включване вентилатора се включва светва лампичката на на батерията ,

екрана непоказва нищо а харда прави само "клик" като при исключване и се исключва целият комп

Моля ако някой има на представа какво може да е да помага благодаря ви предварително !!!

Сподели другаде