miroslav93 Публикувано Август 22, 2013 Report Share Публикувано Август 22, 2013 Не е за лаптоп. За настолен компютър е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 22, 2013 Report Share Публикувано Август 22, 2013 Да добавим и за каква операционната система?Успях да намеря това, дано да е съвместимо, но пробвайте с dc 3110 след разархивирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslav93 Публикувано Август 23, 2013 Report Share Публикувано Август 23, 2013 Със седмица съм.А възможно ли е самата камера да няма драйвери за седмицата, тъй като е доста стара? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 23, 2013 Report Share Публикувано Август 23, 2013 Ако трябва да бъда честен, отивайки дори на официалната им страница, на нито един от линковете нямаше възможност да се свали какъвто и да било драйвер. Което много ме озадачи.Нека направим следното: Свалете тази ManyCam Virtual Webcam и я инсталирайте да видим дали ще има включване на камерата.Ако не стане то тогава: след като сте поставили кабела от камерата в компютъра, десен бутон с мишката върху My computer -> Manage -> в ляво -> Device Manager -> (би трябвало да бъде) Imaging Devices - да има питанка -> десен бутон с мишката и отивате на Properties -> в новоотворилият се прозорец отивате на tab-чето Details и под него има падащ прозорец(списък) Property от който избирате -> Hardware Ids - това което ви изпише под Value - го копирайте и поставете във следващият ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslav93 Публикувано Август 24, 2013 Report Share Публикувано Август 24, 2013 За жалост програмата не ме спаси.Ето какво пише под Value - 2 реда са: USB\VID_093A&PID_2608&REV_0100&MI_00 USB\VID_093A&PID_2608&MI_00 ПП. Благодаря ви за усилията да ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 25, 2013 Report Share Публикувано Август 25, 2013 Ок, да пробваме така:Свалете, разархивирайте тези драйвери, рестартирайте системата и да видим какво ще се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tan2 Публикувано Август 25, 2013 Report Share Публикувано Август 25, 2013 Кокал пробвай този драйвер- http://dox.abv.bg/files/listtree Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslav93 Публикувано Август 25, 2013 Report Share Публикувано Август 25, 2013 Много ви благодаря!Най-после стане и няма нужда да си купувам нова камера.Не знам как сте ги открили тези драйвери, но много благодаря.Само хубави работи да ви се случват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост