кокал Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Здравейте, След преинсталация на Уиндоус естествено се наложи да инсталирам наново уеб камерата си. За съжаление обаче cd-то ми не разпознава инсталационния диск (преди го разпознаваше без проблем). Камерата изглежда точно така, но не е нито Delux, нито Gembird. На самата камера пише SWD (но така изглеждаща SWD не намерих). Дискът също е безименен и следователно се виждам в чудо Предварително благодаря за всяка помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Ето ти линк http://driverscollection.com/?file_cid=3891802741297b098065ebbaba3 Пишеш кода и теглиш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кокал Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Цъ, не тръгва... Може аз да греша нещо. Сега ще пробвам пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Опитай с този драйвер (от официалната страница, при положение, че твоята камера не само изглежда така, както си я показал, ами че е точно същата). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Цъ, не тръгва... Може аз да греша нещо. Сега ще пробвам пак.Какво става ? Не може да се отвори сайта или ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кокал Публикувано Февруари 26, 2010 Author Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 И с този не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 http://driverscollection.com/?H=DLV-B22&By=Delux%20Technology Пробвай от тук.Ако не стане,пиши.Ще оправим нещата!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Още едно предложение от мен http://www.driverdeposu.com/delux-dlv-b22-500k-webcam+driver-indir.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Как да не обича човек тези китайски боклуци, които нямат грам софтуерна поддръжка. И как да не обича човек стиснатия българин, за когото някой-друг спестен лев е по-важен от качествена и надеждна софтуерна поддръжка и спестяване на време и нерви. Наистина сме много "хитри". Нямаме равни. Я...:1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху камерата и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Ако не става горния сайт пробвай този: http://www.1driver.org/driver_detay.asp?id=2371 , чакаш към 30-40 секунди и ще ти излезе файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кокал Публикувано Март 1, 2010 Author Report Share Публикувано Март 1, 2010 Хора, честита ви Баба Марта! Нямах достъп до комп два дни, затова не можах да ви отговоря навреме - извинявайте. Довечера ще пробвам отново и все по някой от вашите начини ще стане. Как да не обича човек тези китайски боклуци, които нямат грам софтуерна поддръжка. И как да не обича човек стиснатия българин, за когото някой-друг спестен лев е по-важен от качествена и надеждна софтуерна поддръжка и спестяване на време и нерви. Наистина сме много "хитри". Нямаме равни.Съгласи ме от раз Всъщност камерата ми дойде в комплект с конфигурацията още от самото начало. Ако си я избирах аз, в никакъв случай нямаше да си взема китайски боклук. Реших да я ползвам, докато работи... Ако сега не стане с драйверите, просто си заминава и си взимам нещо качествено Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslav93 Публикувано Август 22, 2013 Report Share Публикувано Август 22, 2013 Здравейте. Аз имам подобен проблем.Камерата ми е chicony dc-5112, s/n 203c068c000974.Дискът с драйверите явно е повреден и не се инсталира до край.Ще съм благодарен, ако ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 22, 2013 Report Share Публикувано Август 22, 2013 Да пробваме така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslav93 Публикувано Август 22, 2013 Report Share Публикувано Август 22, 2013 Благодаря за помощта, но от този линк ми се сваля програмата updatedrivers, която не е безплатна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 22, 2013 Report Share Публикувано Август 22, 2013 Кажи модела на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост