jumbo_2 Публикувано Декември 28, 2009 Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Как да си сложа ACPI Multiprocessor PC ас пускам сервари на цс и ми казаха че като си сложа ACPI Multiprocessor PC фпс то ще ми се дигне.ако може обяснете подробно как може да стане защото и Windows като преинсталирам пак си е на Standart PC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 28, 2009 Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Малко информация за конфигурацията на компютъра ти би била от полза в случая.Можеш да провериш в менюто на BIOS на дънната ти платка дали е разрешен APIC; след това можеш да следваш тези инструкции - HAL options after Windows XP or Windows Server 2003 Setup.Друг начин е по време на инсталацията на Windows XP да отвориш менюто за избор на вида на системата - How to force a Hardware Abstraction Layer during an upgrade or an installation of Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Декември 28, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2009 1 гб рам процесор AMD Athlon64 Processor 3200+ ако може обясни на бг как да премина към ASPI. и ако може кажи как да проверя дали работи на дъното АСПИ това ми е стария компютар и си прая опити на него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 28, 2009 Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Помолих за информация за цялата конфигурация, а не само за процесора. При липса на такава информация не мога да дам конкретни инструкции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Декември 28, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Дънна платка Asus A8S-X,SiS756,S939,DDR400.PCIExpress,SB5,1, Lan1000процесор: K8 AMD64 3200+ Socket 939Твърд диск 160,SerialATA,7200,8192kВидео картаGF FX6600LE,256MB Chaintech Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 28, 2009 Report Share Публикувано Декември 28, 2009 Можеш да отвориш менюто на BIOS, като по време на зареждането на системата (докато трае POST) използваш клавиша Del. След това проверяваш настройките ACPI 2.0 Support (трябва да е разрешено) и ACPI APIC Support (също трябва да е разрешено) в раздела Power. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 6, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2010 Не става пробвах всички начини и зарди това немога си сложа Windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 6, 2010 Report Share Публикувано Януари 6, 2010 А какъв по-точно е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2010 http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=10420 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 7, 2010 Report Share Публикувано Януари 7, 2010 Да започнем отначало. С каква операционна система си в момента? Виж дали ще можеш да стартираш Windows 7 Upgrade Advisor и да провериш дали твоята система е съвместима с Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 7, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2010 със уиндолс хп сам сп2 не мисля че е от него. защото един пич ми го даде дето се ми инсталираше комютара с него преди и Windows 7 тогава го инсталирах и стана: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост