jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Не ми дава да си инсталирам Windows 7 АСПИ за ми включени от биоса но пак не ми дава да инсталира Windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Ти инсталацията я стартираш под Windows или зареждаш (boot) от диска след рестарт на системата? P.S.: произнася се "уиндоус". Няма "л" никъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Ами стартирам си го с демон тоолс а уиндоус хп сам го стартирал с боот.ама уиндоус 7 е само с ТХТ фаил ли ми казаха да го отворя с демон тоолс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Я пробвай то Windows да го запишеш на едно дискче и да го инсталираш нормално... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 ама със боот ? или нормално записване защото е само ТХТ файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Кое е само текстов файл? Обясняваш уникално неясно. Ако искаш помощ, ще трябва и ти да се постараеш повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Ами като истегля Windows 7 тои е формат рар. като го разархивирам във него има само текстож дукомент. и като отвора целия рар със демон тоолс почва да се инсталира а мога и да копна фаиловете от демон тоолс ас това направих сега само трябва да ги запиша ама незнам със допълнителет ли боот фаил да сложа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Ами като истегля Windows 7 тои е формат рар. като го разархивирам във него има само текстож дукомент. и като отвора целия рар със демон тоолс почва да се инсталира а мога и да копна фаиловете от демон тоолс ас това направих сега само трябва да ги запиша ама незнам със допълнителет ли боот фаил да сложа НЕ трябва да го разархивираш. Това е ISO-файл, който трябва да се запише, с която програма използваш за прогаряне на дискове: Десен бутон върху ISO-то => Open with... => избираш записващата си програмаПо никой начин недей да го маунткаш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Явно не теглиш RAR, а ISO. Запиши от него един диск и опитай тогава инсталация чрез boot. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Не става пак си излиза същото това не настроено нещо маиче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Т.е. записал си диска; настроил си да boot-не от него в BIOS; рестартирал си машината и пак се е появил горният проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Не, като зпочна да инсталирам и стига до стартирането за инсталиране и излиза че ASPI ми не включен. а от биоса сам включил всички АСПИ.виста не ми дава да инсталирам същия проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 100% си сигурен, че си пробвал да запишеш ISO-то на диск и от него си опитал да boot-неш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jumbo_2 Публикувано Януари 3, 2010 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2010 и двата начина ги пробвах ама не става. то там си пише че АСПИ ми е иzключен как мога да го включа знаете ли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Да не инсталираш някаква самоделка? Ще кажеш ли какъв е хардуерът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост