Jump to content

Не ми дава да инсталирам уиндоус 7

jumbo_2

Препоръчан пост

• Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ами като истегля Windows 7 тои е формат рар. като го разархивирам във него има само текстож дукомент. и като отвора целия рар със демон тоолс почва да се инсталира а мога и да копна фаиловете от демон тоолс ас това направих сега само трябва да ги запиша ама незнам със допълнителет ли боот фаил да сложа
Сподели другаде

Ами като истегля Windows 7 тои е формат рар. като го разархивирам във него има само текстож дукомент. и като отвора целия рар със демон тоолс почва да се инсталира а мога и да копна фаиловете от демон тоолс ас това направих сега само трябва да ги запиша ама незнам със допълнителет ли боот фаил да сложа

НЕ трябва да го разархивираш. Това е ISO-файл, който трябва да се запише, с която програма използваш за прогаряне на дискове: Десен бутон върху ISO-то => Open with... => избираш записващата си програма

По никой начин недей да го маунткаш...

Сподели другаде

Не, като зпочна да инсталирам и стига до стартирането за инсталиране и излиза че ASPI ми не включен. а от биоса сам включил всички АСПИ.виста не ми дава да инсталирам същия проблем
Сподели другаде