Wizard Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Хехехе любимо филмче - Чикен Литъл На анимация не може да ме барнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 6, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Хехехе любимо филмче - Чикен Литъл На анимация не може да ме барнете да. Вярно!Ти си наред Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wizard Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 IMDB User Rating: 6.3/10 (22,075 votes). Мисля, че това е лесно, но... всъщност е лесно за ценители на един определен жанр и определен автор. GO GO GO! http://img165.imageshack.us/img165/1526/untitled1vj8.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Съби, да не би да си имал (и все още да имаш) множество книги на този автор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wizard Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Съби, да не би да си имашл (и все още да имаш) множество книги на този автор Не... но имам в колекцията 48 филма по негови романи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 6, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Secret Window Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 Тъкмо щях да пиша, че Съби ме излъга, защото това си е филмче на Стивън Кинг, ама хайде - не му е за първи път Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wizard Публикувано Ноември 6, 2006 Report Share Публикувано Ноември 6, 2006 @Tragedy - Нееееее, не съм излъгал.... казах, че вече нямам книгите на Ст.К., но имам 48 (плюс-минус 5) филма по негови романи... Е, далеч съм от съвършенството, щото според ИМДБ са към 120, ама карай @IVAN - И ти си прав Ми... разбирайте се кой е първи, въпреки че за мен е Милен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Съби, аз затова писах "имал", т.е. че вече може и да ги нямаш, макар че няколко от книгите ти са в мен Нека Иванския да каже, все пак моето си беше предположение, но Иван написа филма според правилата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 http://www.picsbg.com/uploads/c82f58bf0f.jpgНово и лесно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Wizard Публикувано Ноември 8, 2006 Report Share Публикувано Ноември 8, 2006 Чак толкоз ново да е, че да не съм го гледал... бафмааму... :'( Tук ме хвана по бели гащи! :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Февруари 4, 2007 Report Share Публикувано Февруари 4, 2007 Хайде IVAN да се включи и да даде жокерче, че зацикли играта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 5, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Да, верно.. забравихме я тая игра :| User Rating: 6.9/10 (3,312 votes)Филм от 2006.Ако трябва още жокери ще давам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Февруари 5, 2007 Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Ванка да не е- Flushed Away? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 5, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Ванка да не е- Flushed Away? Да ти си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост