Wizard Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Здравейте! Търся помощта на Интернет-обществото, тъй като се оказва, че няма как да си получа дължимите пари по друг начин. Работех за една особа, която естествено не ми предложи нито договор, нито нищо. След като си скъсах задника, момата реши, че няма да си плаща. Моля ви, пратете по едно съобщение - мейлът е mbv@press.bg, телефоните са 0888/ 58 68 22 и 0878/708 338, а Скайпът - mbvpress. Пишете по един мейл, СМС и съобщение на Скайпа - "Плати на Сибин парите". Благодаря за подкрепата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Декември 13, 2009 Report Share Публикувано Декември 13, 2009 Здравейте! Търся помощта на Интернет-обществото, тъй като се оказва, че няма как да си получа дължимите пари по друг начин. Работех за една особа, която естествено не ми предложи нито договор, нито нищо. След като си скъсах задника, момата реши, че няма да си плаща. Моля ви, пратете по едно съобщение - мейлът е mbv@press.bg, телефоните са 0888/ 58 68 22 и 0878/708 338, а Скайпът - mbvpress. Пишете по един мейл, СМС и съобщение на Скайпа - "Плати на Сибин парите". Благодаря за подкрепата!Искаш да я оспамим ли... 2-3 спамбота, с по 4-500 спам съобщения - Плати му парите, на служебния имеил... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2009 Report Share Публикувано Декември 14, 2009 Съчувствам ти, но не виждам как подобни действия биха довели до успешно разрешаване на ситуацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Съчувствам ти, но не виждам как подобни действия биха довели до успешно разрешаване на ситуацията. Сам би се изненадал, колко помага радевният тормоз и шантажиране, на средностатистически човек... Хората са готови на всичко само и само да ги оставят намира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Пуснах търсачката, но никъде не намерих твоя тема с текст от рода на " Бачкам на едно място. Много съм доволен. Момата, за която работя, ми дава пари на ръка и така не си плащам данъците. Освен това се кефя, че работя без договор и хич не ми пука, че съм в нарушение ..."Следващият път се замисли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост