radichev Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 какви програми ще са ми нужни и какъв кабел ще ми трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 "... какви програми ще са ми нужни..."Предполагам, че ще ти бъдат нужни изпълними програми."... какъв кабел ще ми трябва?"Вероятно свързващ кабел ще ти свърши работа. Ти сериозно ли очакваш конкретни отговори при информацията, която си дал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Декември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Име на програма и 100 вида кабели от де да знам кой ще е свързващия когато незнам как изглежда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Е от 10 000 модела телевизори, ние как да разберем твоя кой е? Виж например тази тема, тази тема и също така това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Има и друг вариант. Ще оставим банкова сметка и radichev ще преведе такса "гадаене", след което ще отидем на някоя утвърдена врачка и ще видим какво ще стане, дали тя ще познае каква е видео картата, какъв точно е източникът на запис и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 Има и друг вариант. Ще оставим банкова сметка и radichev ще преведе такса "гадаене", след което ще отидем на някоя утвърдена врачка и ще видим какво ще стане, дали тя ще познае каква е видео картата, какъв точно е източникът на запис и т.н. :D Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Декември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2009 http://yfrog.com/j1dsc01126vjx ще мога ли по този начин да свържа компютъра с Телевизора и дали мога да записвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост