dani_gosheva Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Здравейте!Току що се регистрирах и се надявам да ми помогнете.Не мога да визуализирам иконката за смяна на езика в тулбара на Windows XP.Щраках с десен бутон в лентата и избирах да се появи, обаче не.Като вляза в регионалните и езикови настройки, екрана в който трябва да отметна да се яви икона е целия сив, не ми дава да чекна нито една опция.Ето така изглежда:http://media.snimka.bg/4856/015966544.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Увери се, че в прозорец Text Services and Input Languages (втория на картинката, която си дал), в подпрозорец Advanced няма отметка на нито едната от двете опции. Ако има, ги махни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani_gosheva Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Махам отметката на "Turn off advanced text services", но ми остават неактивни опциите в екрана Language Bar Settings. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Опитай да рестартираш компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani_gosheva Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 От снощи насам хиляди рестарта му направих и нищо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 От снощи насам хиляди рестарта му направих и нищо... Привет, Дани! Има решение на проблема Ви, в крайна сметка можете, винаги да сложите FlexType - макар,че много хора пишат само негативни неща за тоз софтуеър, аз лично никога не съм имал проблем с него.Поздрави и успех!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Привет, Дани! Има решение на проблема Ви, в крайна сметка можете, винаги да сложите FlexType - макар,че много хора пишат само негативни неща за тоз софтуеър, аз лично никога не съм имал проблем с него.Поздрави и успех!!Това ще помогне, ако искаш да си скапеш кирилицата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Привет, Дани! Има решение на проблема Ви, в крайна сметка можете, винаги да сложите FlexType - макар,че много хора пишат само негативни неща за тоз софтуеър, аз лично никога не съм имал проблем с него.Поздрави и успех!! Привет, а какво ще стане - /направите/ ако не се скапе? Ще си посипите главата с пепел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Привет, а какво ще стане - /направите/ ако не се скапе? Ще си посипите главата с пепел?Като за начало пуснах търсачката и ето какво излезе ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 В НИКАКЪВ случай не инсталирай флекстайп. Windows си има коректна поддръжка на кирилица, която не флекстайп ще о*ере, ако го инсталираш. Та по твойте проблеми1) Свали този файл. После го стартирай и потвърди добавянето му към регистъра2) Отвори start-run и напиши Regsvr32.exe msutb.dll Трябва да ти се появи съобщение, което да каже, че файлът е успешно регистриран. Ако каже, че не е успешно регистриран, най-вероятно вече е бил регистриран3) Направи същото, но с командата Regsvr32.exe Msimtf.dll4) Увери се, че Ctfmon.exe (C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe) се стартира с компютъра и в момента е зареден. Ако не е стартиран пробвай да го стартираш чрез C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe в Run, но ще трябва да го добавиш за автоматично стартиране с компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani_gosheva Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Не мога да се справя нещо със свалянето на въпросния файл.Излиза ми страница като документ в txt формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Десен клик -> Save Target As.../Save Linked Content As... (или нещо такова, че не знам точно кой браузър ползваш). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani_gosheva Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Добре, записах файла. Отварям го, и ми излиза документ в Нотпад.Какво значи това : потвърди добавянето му към регистъра. От къде да го направя?Всичко надолу ми е ясно, но последно : но ще трябва да го добавиш за автоматично стартиране с компютъра нищо не ми говори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 16, 2009 Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Ти как точно запази файла, както ти написах? Като текстов файл ли изглежда след запазването? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dani_gosheva Публикувано Ноември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Ноември 16, 2009 Ползвам Мозила. С десен бутон върху връзката, избрах "Запис на връзката като". И ми го запамети като текстов файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост