Jump to content

Tesco пускат на пазара "музикални" сандвичи


Препоръчан пост

Tesco пускат на пазара "музикални" сандвичи

 

Тази седмица в магазините на веригата Tesco във Великобритания ще бъдат пуснати в продажба музикални сандвичи. С този ход от веригата се надяват да се прицелят в сърцата и джобовете на милиони британци, съобщава BBC.

 

Приниципът, на който са базирани сандвичите, е същият като при музикалните картички. В момента, в който потребителят разпечата опаковката, започва да звучи мелодия. Специално за коледа са подбрани песните Jingle Bells, Santa Claus is Coming to Town и We Wish You a Merry Christmas.

 

Мениджърите на компанията предполагат, че "музикалните" сандвичи ще имат голям успех на празници като Великден, Свети Валентин или Деня на майката. Трудно е да се каже как вашата половинка ще реагира на сандвич с риба тон и музикален съпровод, ако го получи като подарък в Деня на влюбените.

 

Плановете на компанията не се изчерпват с тази идея. В момента се работи по съвместни проекти със звукозаписни фирми, които биха позволили да се промотират никому неизвестни музиканти.

 

Идеолозите на пеещите сандвичи искат да включат в новата продукция песни, които позволяват игра на думи, имаща отношение с храненето като например: Prawn To Be Wild (вместо Born To Be Wild), Let It Brie (Let It Be) и Fillings (Feelings).

 

На този етап клиентите на Tesco могат да си купят сандвичи с пуйка или свинско месо в съпровод на рождественски мелодии.

 

източник: http://bgkulinar.net/

 

Забележка: Начинанието, вече е реализирано. Пеещите сандвичи са факт от месец декември 2005г.

Link to comment
Сподели другаде

Хе-хе-хе музикални сандвичи добре, че са Великобритания. Представете си ако бяха тук каква простотия можеше да бъдат (не, че там не са). Например отваряш си сандвича и от там долита касовия

хит на Азис с припев " напипай го в ръцете твои нека...." или пък на Ъпсурд " милиони микроби ще умрат" , също и " ше ти ... майката глупак" , или какво ще кажете за едно "растърсващо" парче на

бате Милко "елате пиленца при батко да си хапнете садвич сладко, сладко" :haha: . Айде ще спирам,че стана малко като сценарий за шоуто на Слави.

Мисля, че по- важното за една храна е да е вкусна, а не мелодична, все пак се храня с уста, а не ушите си :haha:

 

 

П.П Има доста по оригинални начини за реклама, явно трябва да си сменят рекламната агенция.

:bye1:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...