Здравейте Колеги,
ето че попаднах в някаква дилема и не знам каква е причината да се случват тези неща.
Историята:
Преди няколко дни с моята флашка отидох на един компютър да сваля от нея едни документи.
Всичко започна там - след поставянето на флашката се получи едно примигване на дисплея на този компютър и само след секунди вече в моята флашка се появиха шорткъти на всички папки, които са в нея. След което ако натисна на дадена папка се отваря едва тогава и мога да виждам нещата в нея. Казах си отиде работата или е вирус или флашката и е изтекъл живота, ще си купя нова.
Прибирам се в нас, пъхам флашката и на моя компютър част от папките се виждаха все едно, че не е имало проблем, но част от тях отново бяха като шорткъти и отново същата процедура - кликвам на шорткъта и ми се отваря информацията в съответната папка.
Такаааааа, пълен формат като преди това каквото успях съм свалил от нея.
Отново си върнах информацията във флашката. Изваждам я и след известно време я поставих отново е....... същата работа.
Казах си хвърлям я и ще си извадя чисто новата флашка.
Преместих си инфото в нея, три дни съм на работа и занасям информацията на различни компютри - без никакъв проблем си работи.
Идвам си в нас, поставям новата флашка, воаля, отново и с нея същият проблем.
Просто не знам как да процедирам, моля дайте някакъв свет, като прикачам и снимков материал какво ми показва и как някъде в cmd:...... се запазват тези или шорткъти, или истинката информация.
Screen_362 Apr. 22.jpg 13.25К
2 Брой изтегляния
Screen_363 Apr. 22.jpg 16.34К
0 Брой изтегляния
Screen_364 Apr. 22.jpg 97.58К
0 Брой изтегляния
Поздрави