Jump to content

Кой торент клиент използвате? (2016)


Night_Raven

Кой торент клиент използвате?  

47 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Аз пък, противно на всички от години използвам стария парен локомотив наречен Vuze - free версия, без плъгини и т.н. Вярно, тежък е, заема повече памет, щом го пусна и нета започва да ми цикли (дори и при ограничен ъплоуд), ма аз си го обичам това жабче, нищо че ми е трудно и нещата стават бавно. :haha:  (малеее, това май си е форма на признание за отявлен мазохизъм..... :bang:)

Пък и все не намирам време и желание да сложа нещо друго, както и да местя двадесетината активни торента към новия клиент... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/whistling/smileys-whistling-823718.gif

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...
  • Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Tixati защо го няма в анкетата? Тук е дадена цялата колекция, при това с рейтинг като анкета. uTorrent печели, след него е Transmission. Може и да се коментира, а може да прочетете и някои ревюта.

Link to comment
Сподели другаде

Ето още един поглед върху торент клиентите:

http://www.techradar.com/news/software/applications/best-torrent-client-8-we-recommend-1169584

 

 

Пише, че страницата е премахната! Вчера си я имал, днес я нямаш! Какви са тия източници, дето намираш?

Link to comment
Сподели другаде

uTorrent си остава класика! От 2006-та създателя е продал програмата с кода на BitTorrent Inc.компания. От сайта са премахнали адреса и сървъра на skins, но аз успях да извлеча дузина броя кеш. В замунда има чиста версия, предварително почистена от рекламите. С този клиент работя най-спокойно и вярвам в качеството му.


От няколко месеца ползвам Tixati. Посоченият по-горе линк дава смехотворна и некоректна информация за програмата. 

 

Кое е смехотворно и невярно? :blink:

Link to comment
Сподели другаде

1. Цветовата гама на интерфейса може да се направи каквато си щеш - за почти всеки елемент, а не е само черното, което въпросият... писач е посочил. При това промените стават с 2 цъка - няма нужда от командни редове, което хептем го отличава от MS-DOS (не, че го обиждам, но е нерелевантен за сравнение). Програмата вади тонове от информация за споделяне, трафици, пиъри и т.н., без да я натрапва - ако щеш я гледаш, ако не - не я гледаш.

2. Полезна информация от писача - няма. Ако искаш да видиш, че не включва реклами, то доста по-малко време би коствало да се посети сайта на програмата. Повечето са словоблудства, с минимално съдържание. Самият факт, че не се посочва на какъв принцип е формирана класацията..., от човек който създава впечатлението, че не може да си смени цвета на фона...

3. Така като прехвърлих и за останалите е бизаво обяснението... Добре, че не продава коли, че щеше да разчита на цвета само, като характеристика.   

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...