Jump to content

Кой торент клиент използвате? (2016)


Night_Raven

Кой торент клиент използвате?  

47 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Да, точно така е както го казваш Night Raven. Вярно. Но при това положение като чели изглежда, че употребявате друг софтуер с идеята да накажете производителя. До колкото знам, uTorrent беше най-лекия торент клиент. Все още повечето потребители предпочитат именно него. Никога не съм опитвал qBittorrent, може би сега е времето да му се порадвам, а дали има възможност за коментар на торента?

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Но при това положение като чели изглежда, че употребявате друг софтуер с идеята да накажете производителя.

Не. Използвам друг софтуер, за да си спестя проблеми, усилия, нерви и време, т.е. да направя моя живот по-лесен, не да наказвам когото и да било.

 

Все още повечето потребители предпочитат именно него.

В което няма нищо лошо. Всеки си има вкус и преценява за себе си кое му допада най-много.

 

а дали има възможност за коментар на торента?

Не съм сигурен, че разбирам за какво говориш.
Link to comment
Сподели другаде

Да се прилагат оценки към даден торент, включително да се напише коментар за него, както е изображението долу. Виждам също, че в qBittorrent не се вижда и статуса на торент задачата, потребителят не знае например дали торента му е видим, дали се сийдва в момента. Вместо това се налага да обходи други предели, където няма да е наясно дали не наблюдава задачите на дублиращи се торенти със същите имена.

 

http://forums.softvisia.com/uploads/post-41337-0-72541900-1453910446.png

post-41337-0-72541900-1453910446_thumb.png

Link to comment
Сподели другаде

Доколкото знам в qBittorrent няма възможност за оценяване и добавяне на коментари към торентите. Лично за мен това е точно нулев проблем.

В какъв смисъл не се виждат състоянието на задачата? Може би не разбирам правилно, но аз си виждам състоянието без проблем.

 

 

http://i.imgur.com/D4C4NkH.png
 

Link to comment
Сподели другаде

В какъв смисъл не се виждат състоянието на задачата? Може би не разбирам правилно, но аз си виждам състоянието без проблем.

Истинското състояние се вижда едвам след като потребителя изпълни набор от манипулации, като маркира първо "Грешка" от раздел ТРАКЕРИ, а след това започне да търси конкретния проблемен торент в раздел СЪСТОЯНИЕ, чийто статус иначе по никакъв начин не се отразява като проблемен. Ако се чудиш за кои грешни торенти говоря, това са случаите, когато някои тракери изискват да изтеглиш торента, който си качил, за да получиш читав анонс адрес.

Това си е едно леко неудобство, дано не бъркам, но не е болка за умиране.

Link to comment
Сподели другаде

До преди няколко години, използвах BitTorrent, а от време на време и µTorrent, но нещо се е променило и трябваше да търся алтернатива.
qBittorrent е моят фаворит и вече трета година я използвам, а според мен дори е въпрос на време да стане по-добра от BitTorrent.
Всичките проблеми, които съм имал с BitTorrent, в qBittorrent просто липсват.

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
  • 1 month later...

 µTorrent  версия 1.8. Лека и без реклами.

Поддържам ти мнението. Аз съм с версия 2.2 при която също няма реклами и нищо излишно.Кой с каквото иска да си "тегли. По важно е нещо друго. Не само да "теглиш" а и да сийдваш възможно най много. Много от хората дръпват каквото им хареса и се скриват. Не одобрявам техният метод. Аз правя ето така:

Link to comment
Сподели другаде

Пробвал съм почти всички програми, но лично аз използвам от доста години BitComet и съм доволен - има доста настройки и приятен интерфейс. Искам да попитам дали някой знае как се махат рекламите в BitComet?

Link to comment
Сподели другаде

Сега се сещам да поясня на Администратора:

- Под българско имах впредвид ненужната употреба на  м и г р а ц и я.

За старите версии на uTorrent, лично за мен няма заплаха.

Не мърдам  от 1.8.5 !

Link to comment
Сподели другаде

Ще се хващаме за чуждици ли? Не знам как тогава изобщо гледаш/четеш новини. Там през ден споменават нови такива. Също така може би ще е добре да спреш да използваш думата „кибрит“ и да започнеш да използваш „драсни-пални-клечица“. :)

И макар че ти със сигурност използваш чуждици, волно или неволно, когато можеш да ги избегнеш, се хващаш за моята. Нищо, че аз самият се опитвам да ги избягвам.

 

Считам дебатирането на утилизираната от мен дума в предишен пост за нерелевантно към темата. Тази тема не е локацията за квалитетна дискусия, така че рекомендирам да финализираме комуникацията.

Link to comment
Сподели другаде

  • 6 months later...

Аз използвам uTorrent 3.4.9, и нямам никакви проблеми, колкото до рекламите въобще не ги забелязвам (има ги но не им обърщам внимание). Програмата е лека и дизайна и ми харесва, повечето от опциите които има дори не знам, за какво са. (което пак не ми пречи).

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...