Прехвърляне към съдържание


Снимка

Статия: Запиши Безплатно


 • Моля, влезте, за да отговорите
28 отговора по тази тема

#1 Spursy

Spursy

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 91 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2006 - 11:21

Когато стане дума за запис на дискове, за много хора това е синоним на Nero. Това е програма залегнала в сърцето и ума на много от нас още от преди години, което е съвсем нормално. Преди време програмите за запис на дискове се брояха на пръсти, а Nero бързо стана лидер и любимец на потребителите. Безспорно Nero е чудесен продукт, който продължава да се развива и днес вече предлага много повече възможности от това просто да бъде записан един диск. Последните версии на софтуера надхвърлят 120mb и много от потребителите започват да се замислят дали това е най-удачният избор. В днешно време има десетки програми за запис на дискове, а не малко от тях са безплатни. Ако сте си задавали въпроса дали ви трябват всичките многобройни възможности включени в пакета на Nero, когато просто искате да запишете един диск; ако искате да спестите пари; ако искате да щадите системни ресурси; ако сте готови да надмогнете носталгията, нека заедно разгледаме някои от по-популярните безплатни варианти за запис на дискове.

Част Първа (четете по-надолу)


Част Втора (чукнете върху името)


Публикувано изображение

Както вече стана дума, има много възможности за безплатен запис на диск и е нормално начинаещият потребител да се затрудни в своя избор. По тази причина съм подбрал за вас няколко от по – добрите алтернативи, с които сега ще се запознаем.

Burn4Free

Публикувано изображение
Официален сайт: http://www.burn4free.com/
Настояща версия: 2.3.0.0
Размер: 2.58mb
Български интерфейс: Не

Burn4Free е една от по – често използваните програми за запис на дискове. Първото нещо, което прави впечатление при нея е сравнително малкият размер. Burn4Free разполага със семпъл интерфейс, но неприятно впечатление ще ви направи рекламния банер, намиращ се в долния десен ъгъл. Въпреки че поддържа многоезичен интерфейс, за съжаление в дългия списък липсва български. Програмата може да записва Data и Audio CD и DVD дискове, а също така може да работи и с ISO файлове.
По мое мнение програмата не е особено стабилна. При тестов опит да бъде продължена сесия на вече записан наполовина диск, програмата разпозна предишната сесия, но при стартирането на записа увисна, вследствие на което дори не можеше да се затвори. Поради това смятам, че Burn4Free все още не е достатъчно усъвършенстван софтуер за масовия потребител. Като добавим, че програмата съдържа Adware, или по – точно инсталира допълнителен тулбар в браузъра Internet Explorer и сравнително досаден банер, това я прави неподходяща за много от потребителите.
Публикувано изображение


Burrrn

Официален сайт: http://www.burrrn.net/
Настояща версия: 1.14 beta2
Размер: 2.02 MB
Български интерфейс: Да

Burrrn е малък инструмент, който обаче е разработен само за запис на аудио дискове със CD-Text. Програмата поддържа всички по – разпространени формати, сред които са: wav, mp3, mpc, ogg, aac, mp4, ape, flac, ofr, wv, tta, m3u, като ги преобразува сама до аудио диск. Също така може да работи и с тагове, както и да изтрива презаписваеми дискове. Притежава доста опростен многоезичен интерфейс, който е преведен и на български.
Публикувано изображение


CDBurnerXP Pro

Официален сайт: http://www.cdburnerxp.se/
Настояща версия: 3.0.116
Размер: 10.7mb
Български интерфейс: Не

За разлика от досега разгледаните програми, CDBurnerXP Pro е малко по-голяма по размер. Това се дължи на далеч по-големите възможности на програмата. CDBurnerXP Pro може да записва както всякакви CD и DVD дискове с данни, така и аудио дискове и всякакви Image дискове. Има и възможност за конвертиране в ISO файлове. Освен пълната поддръжка на запис на всякакви дискове, софтуера предлага и възможност за лесно рипване (извличане) на музикални дискове в WAV, MP3, WMA, OGG формат. Стабилността при работа е на много високо ниво. Програмата предлага много удобен интерфейс (въпреки че е само английски), благодарение на който лесно можете да се възползвате от големите й възможности. Освен това не съдържа никакви шпионски приложения. Мога да кажа, че CDBurnerXP Pro е наистина достоен конкурент на Nero! :OK:
Публикувано изображение


DeepBurner

Официален сайт: http://www.deepburner.com/
Настояща версия: 1.8.0.224
Размер: 2.73mb
Български интерфейс: Да

Това е едно добро предложение, което е разработено от компанията Astonsoft. DeepBurner се предлага в платен и безплатен вариант, при който липсват някои от допълните възможности, налични в платения.
Програмата може да записва CD и DVD дискове с данни и аудио, както и да работи с ISO образи. Като интересно допълнение DeepBurner предлага възможност за създаване на обложки за дискове и Autorun файлове. Благодарение на тези Autorun файлове нещата, които сте записали на даден диск, могат автоматично да се стартират при поставянето му. Голямо удобство е, че програмата е преведена и на български език, който се посочва още по време на инсталацията. Работи стабилно и е наистина един добър избор.
Публикувано изображение


EasyBurning

Официален сайт: http://www.paehl.de/
Настояща версия: 1.89
Размер: 1.60mb
Български интерфейс: Не

EasyBurning е програма за бърз запис на дискове с данни. Замислена е за бърз backup (архивиране) на данни като за допълнително улеснение се интегрира в менюто “Send To”, но не е проблем и да се стартира като обикновена програма. Възможно е все пак интерфейса й да затрудни по-начинаещите потребители. Въпреки че е многоезичен, няма наличен превод на български.
Публикувано изображение


Small CD-Writer

Официален сайт: http://www.avtlab.ru/
Настояща версия: 1.33
Размер: 380kb
Български интерфейс: Не

Уникалното в тази програма е, че за разлика от повечето аналогични, тя е много малка на размер, не се инсталира и не изисква място за кеширане на файлове. Освен, че записва всякакви дискове с данни, Small CD-Writer може да създава и многосесийни и boot дискове, да записва iso- образи, да преглежда всички сесии на даден диск и да извлича файлове от тях, да съхранява проекти като iso файлове. Автоматично определя кое устройство е записващо, както и скоростта на запис, а опростеният интерфейс я прави подходяща за начинаещи потребители. Евентуален недостатък за някои потребители може да се окаже това, че интерфейсът е на руски език.
Публикувано изображение


ImgBurn

Официален сайт: http://www.imgburn.com/
Настояща версия: 1.3.0.0
Размер: 817kb
Български интерфейс: Не

Това отново е много малка програма, която е специално разработена да записва всякакви image (образи) на CD и DVD дискове, като предлага богат набор възможности за настройки. Разполага с изключително изчистен и удобен интерфейс и осигурява оптимална стабилност по време на работа. Това е софтуер, който не съдържа никакви вредители и бих го окачествил като необходим за всеки, поради лесната и сигурна работа с нея.
Публикувано изображениеСега след като разгледахме заедно няколко добри и освен това напълно безплатни предложения, когато става дума за записване на дискове, остава всеки от вас да прецени кой е най – подходящият вариант, съобразно неговите нужди. Разбира се с разгледаните от нас програми не се изчерпва списъка на възможните безплатни алтернативи, но смятам, че те ще са ви полезни и ще задоволят вашите потребности.

Автор на статията: Стефан Бъчваров
Всички права върху статията са запазени от автора и всякакво копиране на част или цялото съдържание трябва да става само с негово разрешение!

Публикувано изображение

#2 Sir William

Sir William

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 1407 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 17 December 2006 - 18:54

Чудесна статия, Spursy!

Maлко със закъснение да добявя една чудесна програма, която ползвам от доста време: AVS Disc Creator. Не може да прави толкова много неща, като Nero. Но за мен е повече от достатъчно. Ето малко възможности:

*ABSOLUTELY FREE: It is absolutely free data CD/DVD burning software. No trial periods, no feature limitations. No spyware or adware;
*BLU-RAY DISCS RECORDING SUPPORT: Burn your data on the next-generation Blu-ray Discs and take full advantage of the new high-capacity storage technology (25 or 50 GB per Blu-ray Disc). With free AVS Disc Creator it is as easy as common CDs or DVDs.
*WIDE RANGE OF SUPPORTED MEDIA TYPES: AVS Disc Creator supports CD-R/RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD-RAM, Double/Dual Layer DVD and the latest Blu-ray technology BD-R and BD-RE.
*WIDE RANGE OF SUPPORTED CD/DVD DRIVES: Designed and tested for IDE, SATA, SCSI, USB, and Firewire drives. Works easily with most CD/DVD recording drives.
*TRUE MULTISESSION SUPPORT: Import previous session and add new files to an existing session - even for DVD formats. It does not matter what software you used to create this disc before.
*EASY FILE/FOLDER MANAGEMENT: Easily add, delete, replace, rename, and copy files and directories on CDs and DVDs. Write files or folders with right-click and selecting the Send To option.
*DISC IMAGE SUPPORT:Create, write and even edit disc images (ISO), remove or add files and folders from/to images.
*PROJECTS: Organize your burning tasks into projects to simplify everyday work.
*DATA VERIFICATION: Verify your recorded discs to make sure no data is lost.

Снимка от моя компютър:
Публикувано изображение

Детайли за AVS Disc Creator:
Официална страница: Online Media Technologies Ltd
Лиценз: Freeware
Изтегляне: AVS Disc Creator

#3 Tragedy

Tragedy

  Mouse driver (мишка шофьор)

 • Администратори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 4054 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 05 January 2007 - 14:20

Ето и още една чудесна безплатна програмка, която силно ме впечатли:

UsefulUtils CD&DVD Discs Studio

Features
Unique utility for burning Data Storage, AudioCD and DVD-Video (or miniDVD) discs at Windows 9x/ME/2000/XP/2003.
• Supporting of SCSI, ATAPI, Parallel port, USB (1.1 and 2.0) and FireWire (IEEE 1394) devices;
• Need ASPI Layer (added to installer);
• Supporting of CD-R(W) and DVD±R(W) discs of any capacities;
• At burning AudioCD discs are supporting of MP3, WMA9 (if codec WMP9 or codec WMP11Beta is installed), OGG files (if codec is installed) and WAV files;
• Supporting of writing mode:
» TAO (Track-At-Once);
» DAO/96 (Disc-At-Once/96);
» DAO/16 (Disc-At-Once/16);
• Supporting of creating and burning ISO and CUE\BIN image files;
• Supporting of burning multisessional and bootable CD/DVD discs;
• Supporting of burning discs with technologies PerformOPC and UnderrunProtection;
• Supporting of data burning verifing. Available the Quick and Full modes;
• Detecting of main disc and device information;
• Supporting of all Windows versions (32bits)
• and more...


Публикувано изображение

За повече информация и изтегляне, можете да видите програмата в нашия каталог - UsefulUtils CD&DVD Discs Studio @ SoftVisia.com

In The Darkness We All Shall Rise!

----------------------------------------
Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.


#4 Илиан

Илиан

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 5 мнения

Публикувано: 09 January 2007 - 21:25

CDBurnerXP Pro последната и стабилна версия е от октомври 2004.Все пак една добра уважаваща се програма трябва да се обновява поне 5-6 пъти в годината!

#5 Spursy

Spursy

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 91 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 11 April 2007 - 16:32

Публикувано изображение

Преди време в първата част на тази статия се запознахме с няколко различни и удачни варианта за безплатно записване на дискове. От тогава мина известно време и се появиха още алтернативи, които биха били не по-лош избор. Днес заедно ще разгледаме няколко от тях, като ще научим какви са възможностите им, техните предимства и недостатъци. Ако още търсите безплатен записващ софтуер, запознайте се със следните предложения:


AVS Disc Creator

Официален сайт: http://www.avsmedia.com/DiscCreator/
Настояща версия: 2.1
Размер: 5.60 MB
Български интерфейс: Не

AVS Disc Creator е продукт на небезизвестните Online Media Technologies. Инсталацията е бърза и лесна, а интерфейса - страшно опростен и прегледен. Всичко се извършва в един основен прозорец и е много лесно, като дори начинаещ потребител не би срещнал трудности. Програмата е безплатна* и не съдържа вреден код като е съвместима с повечето устройства и поддържа работа с различни дискове. Освен това този софтуер е един от малкото, които поддържат новата технология Blu-ray (BD-R и BD-RE). Blu-ray са дискове от ново поколение с капацитет от 25 GB или 50 GB.

Публикувано изображение

AVS Disc Creator поддържа създаване и редактиране на image (ISO) файлове. Освен това разполага с вграден файлов мениджър за лесно добавяне, триене, подменяне, преименуване и копиране на файлове и директории върху дискове. Програмата може да продължава предишни сесии и да добавя нови файлове на вече записван диск, дори да е създаван с друга програма, нещо с което малък брой програми могат да се похвалят. Но дори това не е всичко: AVS Disc Creator предлага удобството да създавате проекти и по този начин улеснява вашата всекидневна работа. Проектите представляват готови списъци за запис и по този начин директно можете да запишете диск без да добавяте отново желаните файлове, когато ви се налага да записвате едни и същи дискове многократно. Накрая само ще добавя, че стабилността при запис е на много добро ниво.
*Трябва да поясня, че за съжаление в безплатния си вариант AVS Disc Creator не записва DVD, а само обикновени дискове.InfraRecorder

Официален сайт: http://infrarecorder.sourceforge.net/
Настояща версия: 0.42.1.0
Размер: 2.29 MB
Български интерфейс: Да

InfraRecorder е следващата програма, която ще разгледаме. Първото нещо, което ще ви направи впечатление е малкия размер, но това не трябва да ви подвежда относно функционалността й. Програмата е безплатна и се разпространява по General Public License.

Публикувано изображение

InfraRecorder поддържа многоезичен интерфейс, включително български, който можете да посочите още по време на инсталацията. Програмата може да записва различни типове дискове - аудио дискове, дискове с данни, многосесийни дискове, image дискове. Интерфейсът, който предлага е прегледен и подреден и едва ли ще ви затрудни. Освен стандартните възможности за запис на дискове, InfraRecorder предлага и няколко допълнителни екстри, сред които директно копиране на даден диск върху друг или създаване на огледален образ на диск (ISO image), който да е точно копие. Много удобна е и възможността да затворите диск, който вече сте записали отворен. Софтуерът може да работи и с проекти.FinalBurner

Официален сайт: http://www.protectedsoft.com/
Настояща версия: 1.14.0.87
Размер: 5.22 MB
Български интерфейс: Не

FinalBurner е амбициозен продукт на компанията Protectedsoft, който се предлага в два варианта – безплатен и платен, като при безплатния не са налични някои възможности, включени в платения. Въпреки това FinalBurner Free е функционален продукт, като смятам, че ще задоволи потребностите на масовия потребител. Софтуерът поддържа запис на всички видове дискове, включително и Blu-Ray дискове.

Публикувано изображение

Интерфейсът на програмата е може би малко по нестандартен, но в никакъв случай не е сложен, като имате възможност да разполагате под-прозорците както е най-удобно за вас – един до друг, един под друг или един зад друг. FinalBurner поддържа работа с проекти, запис на дискове с данни, многосесийни дискове, аудио дискове, видео DVD дискове, image дискове като съдържа и няколко полезни допълнения: възможност за лесно създаване на самостартиращи се менюта за вашите дискове и възможност за рипване (извличане) на песни от аудио дискове, които в последствие могат да бъдат съхранени в .wav или .mp3 формат.UsefulUtils CD&DVD Discs Studio

Официален сайт: http://www.uus4u.com/
Настояща версия: 2.0.8.3750
Размер: 736 KB / 809 KB
Български интерфейс: Не

UsefulUtils CD&DVD Discs Studio е чудесен руски софтуер, отличаващ се с малкият си размер и големи възможности. Предлага се в два варианта – с и без инсталация, като при втория е под формата на архив. Програмата е по – малка от един мегабайт, но това не е повлияло на функционалността й.

Публикувано изображение


Можете да записвате дискове с данни, мултисесийни дискове, аудио дискове с пълна поддръжка на CD-Text, дискове с образи (ISO), както и DVD-Video или miniDVD дискове. Работата с UsefulUtils CD&DVD Discs Studio е много лесна, защото всичко е максимално опростено в един основен екран с минимален брой бутони. За програмата няма значение големината на диска, като сама регулира скоростта и записа.
Трябва да поясня, че тази програма се заплаща, за да се регистрира. Добрата новина е, че можете да я използвате и безплатно, като нерегистрирана програмата има някои ограничения.Express Burn

Официален сайт: http://www.nch.com.au/burn/
Настояща версия: 3.03
Размер: 261 KB
Български интерфейс: Не

Това е още един малък продукт, но този път наистина много малък! Впечатляващо е, че тази миниатюрна програма може да изпълнява толкова много действия.

Публикувано изображение

Можете да записвате не само обикновени CD и DVD дискове с данни, но има възможност за запис и на Blu-Ray и HD-DVD дискове (за съжаление записа на Blu-Ray дискове е възможен само ако закупите обогатената “Plus” версия на програмата). Също така Express Burn може да записва Audio дискове, Video DVD и дискове с образи (ISO). Но възможностите на този малък инструмент не се изчерпват с това. Можете да създавате огледални образи (ISO image) на избрани от вас дискове, както и просто да копирате даден диск. Програмата е много лесна за използване и всички действия се извършват в един прозорец. Като основен недостатък мога да изтъкна, че за съжаление не може да записва многосесийни дискове, които в последствие да дозапишете. Ако използвате презаписваем диск тя ще го изтрие преди да запише новите данни. Друг евентуален недостатък е, че може би на някои от вас ще се стори странно, че по време на процеса на запис оптичното ви устройство ще се отвори, след това ще се затвори и тогава ще се финализира процеса на записване.Active@ ISO Burner

Официален сайт: http://www.ntfs.com/iso-burning.htm
Настояща версия: 1.1
Размер: 298 KB / 641 KB / 862 KB
Български интерфейс: Не

Active@ ISO Burner е поредната малка на размер програма, която ще разгледаме днес. Всъщност това не е цялостна програма за запис, а просто малък и много практичен инструмент само за запис на ISO image файлове върху CD-R, DVD-R, DVD+R, CD-RW, DVD-RW и DL DVD+RW носители. Предлага се в три различни варианта:
- Архивирана в .zip архивен файл. В този вид програмата не изисква инсталация и ще заема възможно най-малко място, но е препоръчително да я извлечете от архива преди употреба.
- Като изпълним файл. В този вид програмата е малко по-голяма на размер, но е много удобна, защото разполагате само с един единствен файл, който не се нуждае от инсталация и когато ви потрябва просто трябва да го стартирате.
- Инсталационен файл. Имате възможност да инсталирате програмата и по този начин да я интегрирате в операционната си система. Така ще имате по-бърз достъп до нея и може би ще е по-удобно ако често ви се налага да използвате този софтуер.

Публикувано изображение

Употребата на Active@ ISO Burner не би могла да бъде по-лесна. Всичко се свежда до посочване на желания файл и натискане на един бутон за стартиране на запис. Програмата сама ще предложи да изтрие диска в случай, че е презаписваем и не е празен. Това е инструмент, който може да ви заинтригува с неговата практичност, незначителен размер, много лесен и бърз запис, както и сравнително стабилна работа.


Това беше втората порция от интересни програми за безплатно записване на дискове. Ако търсите безплатни алтернативи за запис, но още не сте се ориентирали се надявам тази статия да ви помогне. Разбира се има и още други варианти за безплатен запис, които не са споменати в двете части на тази статия, но вярвам, че сред изброените до тук програми всеки ще намери своя нов софтуерен любимец.


Автор на статията: Стефан Бъчваров
Всички права върху статията са запазени от автора и всякакво копиране на част или цялото съдържание трябва да става само с негово разрешение!

Публикувано изображение

#6 Serj

Serj

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 210 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 02 August 2008 - 08:26

...само искам да добавя, че CDBurnerXP Pro вече има и български език :)
Публикувано изображение Публикувано изображение
Публикувано изображение

#7 karretto

karretto

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 392 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 18:50

...само искам да добавя, че CDBurnerXP Pro вече има и български език :)

Здравейте:свалих CDBurnerXP Pro version (4.2.4.1430)на български,но не мога да извлека песни от едно cd да ги прехвърля на компютъра например в формат .mp3,както става с по старите версии с опцията rip audio sd... тази опция липсва ли или нещо не мога да я намеря? :crosseyes1:

#8 Night_Raven

Night_Raven

  Subject Delta

 • Администратори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 23234 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 19:14

Функцията е премахната за постоянно във версия 4 на програмата.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
 


- Eleanor Lamb (BioShock 2)


#9 karretto

karretto

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 392 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 19:20

Функцията е премахната за постоянно във версия 4 на програмата.

Каква им е идеята,за да я махнат?

#10 draco_volans

draco_volans

  Just-like-that...

 • Глобални модератори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 1950 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 19:24

Мисля, че Free Easy CD DVD Burner 3.8 може от безплатните записващи програми, да рипва аудио в MP3.

Edit: Въпреки това, програмата е маркирана от Softpedia като Adware, заради toolbar-четата, които се опитва да пробутва, заедно с банерчетата по време на оперирането с нея... Не можеш ли да ползваш друга прогрaма за конвертиране на аудидио...? Знам, че е малко разочароващо, когато очакваш по-нова версия на дадена прогрма да прави нещо, а тя е лишена от тази функция, но какво да се прави...
Life is a carnival...
Публикувано изображение

#11 karretto

karretto

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 392 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 19:50

Мисля, че Free Easy CD DVD Burner 3.8 може от безплатните записващи програми, да рипва аудио в MP3.

Edit: Въпреки това, програмата е маркирана от Softpedia като Adware, заради toolbar-четата, които се опитва да пробутва, заедно с банерчетата по време на оперирането с нея... Не можеш ли да ползваш друга прогрaма за конвертиране на аудидио...? Знам, че е малко разочароващо, когато очакваш по-нова версия на дадена прогрма да прави нещо, а тя е лишена от тази функция, но какво да се прави...

Тези туулбарове не ги ли предлага само при инсталацията?А иначе не ми пречи да използвам и по старата версия на CDBurnerXP Pro,а тези 2 ли са най популярни за тази цел?

#12 draco_volans

draco_volans

  Just-like-that...

 • Глобални модератори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 1950 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 20:03

Ами, то и след инсталацията, всеки път като отвориш програмата в долния и край мисля, постоянно има рекламни банери... Лично на мен това ми е много дразнещо... Щом си доволен от версията на програмата, която ползваш в момента, можеш да продължиш да си я ползваш. (ако е само заради възможността да се рипва музика...) Не са редки случаите сред програмите, в които по-новите версии са по-разочароващи от старите версии... Затова, аз винаги си пазя по едно старо копие от всяка програма, от която съм доволен...
Life is a carnival...
Публикувано изображение

#13 Night_Raven

Night_Raven

  Subject Delta

 • Администратори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 23234 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 20:40

а тези 2 ли са най популярни за тази цел?

За кои две програми питаш по-точно?

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
 


- Eleanor Lamb (BioShock 2)


#14 karretto

karretto

  Потребител

 • Потребители
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 392 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 20:44

За кои две програми питаш по-точно?

За Free Easy CD DVD Burner 3.8 и за CDBurnerXP Pro.

#15 Night_Raven

Night_Raven

  Subject Delta

 • Администратори
 • ПипПипПипПипПипПип
 • 23234 мнения
 • Пол:Мъж

Публикувано: 27 July 2009 - 20:56

Free Easy CD DVD Burner за пръв път я чувам, така че не бих я нарекъл въобще известна за каквото и да било. CDBurnerXP е доста популярна програма за запис на дискове като цяло, но не бих я определил като известна за рипване.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
 


- Eleanor Lamb (BioShock 2)

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители