Jump to content

Ръководство за работа със HFS ~ Http File Server


Препоръчан пост

port: 8080 :) значи приемаме, че е 80, въпреки че ми излиза 8080, така...и още един, последен, за сега, надявам се, въпрос. Когато тегля съответно файла, който искам, трябва ли отсрещния човек, от чиито компютър тегля да му бъде активна програмата или има вариант, в който това не е задължително? И в крайна сметка, при това положение с порта означава, че трябва да изключа скайпа за да тегля, така ли да разбирам? Благодаря предварително!

Хубава вечер! :)

Link to comment
Сподели другаде

Не е нужно да е на този порт. Потребителят, който ти споделя файла, определя порта. Може да го смени на някой произволен порт, за да не си пречи с други приложения. И да, HFS трябва да е активна разбира се, за да можеш да сваляш.
Link to comment
Сподели другаде

Много Ви благодаря за разясненията!

Но пък за мен в такъв случай остава въпроса, с оглед на това, което обясних, че всичко се извършва както трябва и никой от нас не е зад рутер, тогава все пак коя може да е причината да ми излиза надпис, че страницата не е намерена, след като кликна на изпратения линк? Всъщност, в това се крие същината на проблема, останалото е ясно и точно и ако все пак има някакво значение, ще Ви кажа коя версия на програмата ползвам аз...не съм я теглил от тук. Тук попаднах, когато исках да разбера повече подробности за програмата и за това как работи тя и наистина статията е много добра, както и помощта от страна на всички вас. :)

Та пак подчертавам, ако по някакъв начин изобщо версията е от значение, то моята е 2.2D. :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...