Волейбол - Световна Лига 2012
Публикувано: 06 July 2012 - 23:53
Публикувано: 07 July 2012 - 09:41

УСПЕХ!!! "Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!"
Публикувано: 07 July 2012 - 10:27

За финалите е забранено на Радо Стойчев да е в залата, но вчера влезнал човекът и дори отишъл в мястото, където са отборите, когато не играят. След това имаше упреци към охраната как е влезнал ...
Българчета с носии ще са зад отборите по време на награждаването с медали, с табелка и знаме

Найден Найденов след пресконференцията направо щеше да се разреве :/ Не знам дали заради неща питани на пресконференцията или заради, че всеки му давал акъли какво да прави с отборът или заради всичко случващо се :/ :/
Публикувано: 07 July 2012 - 11:57

Според мен, за да не ни боли толкова, не трябва да сме прекалени оптимисти, иначе болката след мача с поляците ще е непоносима. С този състав - толкова!
Публикувано: 07 July 2012 - 11:59
Публикувано: 07 July 2012 - 13:06

Публикувано: 07 July 2012 - 17:23
Дано ме опровергаят нашите и тази вечер смажем дружина полска с една силна психика и хъс!
Публикувано: 07 July 2012 - 21:04
По опасно от това да се изправиш срещу егото на 1 българин, е само това да се изправиш срещу егото на повече българи.
Публикувано: 07 July 2012 - 22:13
Става най-нормалното нещо на света, бият ни като селски тупан насред мегдан. Ама то си е в реда на нещата. Ние когато имахме селекций на световно ниво не направихме нищо, та сега с тия магистралки ли ще направим чудо. И нито съдията ни е виновен, защото ако сме отбор на място тези 2-3 точки за които си затвори очите се покриват с лекота, нито Казийски ни е виновен, защото като всеки човек той си гледа интереса, а че ние няма с кой да го заменим си е наш проблем.
Мога да ти кажа, че тези точки които им подари на поляците направиха разликата им. След като направят разлика, започнаха да играят по-спокойно. В един третия гейм, когато разликата ни беше 1-2 точки, ако беше ни дал точка за нас, можехме да изравним и да направим някаква разлика. Но не той ги даде на поляците и затова в залата започнаха да викат по едно време "Мафия, мафия...."
Публикувано: 08 July 2012 - 09:11
На втората техническа почивка публиката изригна в увиквания, такова нещо не бях чувал досега, Всички викаха, залата ехтеше продължи сравнително същото и до края мачът, заедно с викания МАФИЯ. Накрая и съдиите ги изнесоха от друг изход, че като се събраха на съдийската маса част от феновете ги замериха и продължиха и след като се опитаха да ги изведат и по другия изход. За съжаление ще има санкции към федерацията за това държане на феновете. Днеска определено ми е чудно какво ще е положението в това отношение.
Успех на момчета днеска, заслужават медал!
Добавено: Интересен факт, че във финалната четворка има по един отбор от всяка от предварителните групи.
Публикувано: 08 July 2012 - 21:49
Браво на поляците , честита им първа титла , изглежда наистина я заслужават , очаквах равностоен мач и дори превес за САЩ , но далеч не се сбъднаха предвижданията ми ..
Публикувано: 08 July 2012 - 22:10
Публикувано: 24 July 2012 - 12:02
Други теми с тагове волейбол, световна, лига, 2012, България, лъвчета, победа, загуба, национал, класиране, домакин
Други →
Спорт →
Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Лондон 2012Започната от IVAN, 22 Jul 2012 ![]() |
|
![]() |
||
Други →
Спорт →
Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Световни Квалификационни Турнири 2012Започната от IVAN, 27 May 2012 ![]() |
|
![]() |
||
Други →
Спорт →
Волейбол - Летни Олимпийски Игри - Европейски Квалификации 2012Започната от IVAN, 05 May 2012 ![]() |
|
![]() |
||
Други →
Спорт →
Формула 1 - Сезон 2012Започната от IVAN, 14 Mar 2012 ![]() |
|
![]() |
||
Други →
Спорт →
Волейбол - Европейско Първенство Австрия и Чехия 2011Започната от IVAN, 07 Sep 2011 ![]() |
|
![]() |
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители